LR D 2 anahtar kırıldı ne yapmam gerekli antalyadayım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhangider Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,249
Ynt: Lr D 2 Anahtar Kırıldı Ne Yapmam Gerekli Antalyadayım

evet alarm i susturduktan sonra gösterge tablosundaki alarm ısıgı normal seyrine donene dek bekledim ve tekrar denedim sonuç negatif

Etiketler

Kıvanç bey öncelikle geçmiş olsun. Kısa sürede sorunun çözülmesini temenni ederim. Geçenlerde Benim anahtar da aracı kumanda etmedi. Araca yaklaştım, uzaklaştım. Yinede kumanda etmedi, zorla aldı. Pilin. ZaYıfladığını düşündüm. Değiştirmeye fırsatım olmadan düzeldi.

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim fakat pili degistirdim sorun kalmadi hersey normal ama kafama takulan sorun su, diyelimki dag basindayiz mola verdik aracimizdan indik kilitledik geri donduk ve kumanda calismadi aracin kapisini manuel acip calistirmak istedik ama kapiyi anahtarla acinca alarm basliyir itmeye kontagi cevirigoruz mars basmiyor bu buyuk bir sacmalik ve programlama hatasimi yoksa benim aracta bir yazilim sikintisimi var sizlerden ricam aracinizi manuel acmaniz sonrasinda kapiyi acmaniz halinde sonuc nedir merak ediyorum

Bu sorun benim gibi baskasinin kafasina takilirsa diye olayi cozdugumu bildiririm bir İngiliz klasigi olarak uzun ve mesakkatli bir uygulama ama dag basinda kalirsaniz aklinizda bulunsun :smiley:
1. resim aracinizla birlikte verilen guvenlik karti teyp codu kilitli bijon tipi ve acil giriş sifresi (sayet araci aldiginizda verdilerse ben sansliyim :smiley: tum belge ve evraklarim mevcut )
2. ve 3. resim islemin nasil yapilacagi konusunda hepimize yardimci olacaktir
Kolay gelsin

IMAG0236EDIT.jpg

IMAG0237.jpg

IMAG0238.jpg

problemi çözmüş olmanız iyi. sevindim. aracın kitapçığında da neler yapılması gerektiği yazılıymış yeni fark ettim. fakat dediğiniz gibi bu güvenlik kartları bizde yok. anlaşılan işimiz biraz zor. şimdiden tedbir almak gerek.
selamlar

alinabilecek tedbir kumandanin hic bozulmayacagini farzedersek yedek pil bulundurmak ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR