Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?
LPG taktırıp da memnun olanlara "sağlık ve mutlulukla, güle güle kullanın 1" temennilerimi ileteyim öncelikle.
Ben de yılın sonuna doğru, bir mani olmazsa, 2006 model ve üstü, 40.000km ve altında, temiz, sorunsuz, hasarsız, kazasız, gönlüme göre 2. el bir Grand Vitara bulursam alacağım. Benzinli alırsam da LPG kiti taktırmayı düşünüyorum. Şu an kullandığım 2004 model Civic'e de PRINS-VSI marka LPG kiti taktırdım. Takılalı 4,5 ay oldu, şu ana kadar ekonomi ve performansından çok memnunum MAŞALLAH (nazar değmez İNŞALLAH
)! Kısmet olursa alacağım Grand Vitara'ya da tercihen PRINS-VSI veya TELEFLEX-GSI taktırmayı düşünüyorum.
DODGE, CHRYSLER ve JEEP (Grand Cherokee) gibi araçların yüksek hacimli, yüksek güç üreten turbo motorları olduğunu bilmeyen yoktur heralde.
Hollanda
DODGE, CHRYSELER ve JEEP (Grand Cherokee)'nin 1990'dan beri araçlarında LPG sistemi olarak PRINS'i tercih ettikleri ve
2002-2004 arasında 350 aracına PRINS-VSI takıldığını bildiren referans mektubu:
Okumak için BURAYA veya resmin üzerine TIKLAYINIZ !
Yüksek hacimli, güçlü turbo motorlara sahip DODGE, CHRYSLER ve JEEP markaları LPG kiti olarak PRINS-VSI'yı önermesine rağmen BURADA LPG dönüşümü yapılmış olan Grand Vitaralarda PRINS-VSI göremedim. ACABA özel bir nedeni var mı?