lpg yi söktürdüm

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aksel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,346

Aksel

GC LAREDO
Yer
istanbul
selam arkadaşlar bende 94 zj laredo var 1998 yılının eylül de arabama atıker taktırdım 2300 tl vererek fakat takıldığından beri ne sarsıntı bitti ne randıman verdi hiç ustalardan çıkabildim ve en sonunda arabaya atıker i takan ustaya gittim oda değiştirmiş zaten başka markaya geçmiş....makinaya soktu ve beyni bitmiş dedi......ATIKER böyleymiş meğerse garanti kapsamında sorunu yapıyorlarmış eğer garanti bitince de beyinde bitiyormuş.... ne kadar 1750 tl bende söktürdüm anlaşılan benzin daha ucuza gelecek bana....... size tavsiyem dili yanmış biri olarak SAKIN AMA SAKIN ATIKER LPG TAKTIRMAYIN........TAKTIRMAYIN....
SAYGILAR
Aksel

Etiketler

Ynt: lpg yi söktürdüm

Benim eski binek aracımda Atiker vardı lpg de 220 KM yi gördüm , 8000 km yol yaptım hiç sorun yaşamadım mesela..

elektrik sisteminde kısa devreler yaptırabiliyor.iyi bilen bu arabayı tanıyan ustalar yapmalı derim.ama bu benzin fiyatlarıyla binmekte zorlaşacak gibi.

Ynt: Yeniden aranızdayım!

Buyuk motorlu araclarda kesinlikle prins... Dider sistemleri sorunsuz kullananlarda var tabi istisnalar...

Arkadaşlar benim aracımda atiker var hiç sorun yaşamadım.Bence araca ilk montajında yapılan hatalardan dolayı sonuç alınamıyor.İşin içinden çıkamayan ustalarda bu markalar böyle diyip uğraşmıyor.Amerikandan anlamayan birinin bu araçlara lpg kiti takması bence sakıncalı.Bir arkadaşım XJ cherokee aracına alarm taktırdı, takan kişi aracı bilmediği için ana beyini yaktı, şimdi kabahat alarmda mı takanda mı?
Sayın Aksel aracınızı benzinle kullanma imkanınız varsa tabiki en güzeli bu, ama 400 TL ye depo doldurup 400 km yol yapmak bana zor geliyor.Lpg kitini söktürmeden keşke başka çözümler araştırsaydınız.İnternette beyin tamiri yapan bir çok firma var.

2005 model opel astra aracımda vardı atiker tüp yüzünden 3 kez motoru indi aracın en sonunda söktürüp brc takdırdım bir yıl sorunsuz bindim ve sattım

hmmm ucuz etin yahnisi durumları.
ben 97 zj ye lpg taktıracam. 2 yıldır direniyordum orjinali bozmayalım diye ama olmayacak böyle benzin fiyatı uçtu gitti :mad:

brc ve prins arasında kaldım. fiyat farkı pek yok :-\ 3500 tl

capthorizon' Alıntı:
hmmm ucuz etin yahnisi durumları.
ben 97 zj ye lpg taktıracam. 2 yıldır direniyordum orjinali bozmayalım diye ama olmayacak böyle benzin fiyatı uçtu gitti :mad:

brc ve prins arasında kaldım. fiyat farkı pek yok :-\ 3500 tl

al bendende o kadar , arada kaldım ama fiyatları araştırıncada artık benzinden vazgeçemeyecem gibi geliyor.

kit kadar montajda önemli geçmiş olsun bir arcımda aldesa diğerinde atiker var.bende aldesadan nefret ettim.atiker takılalı 4 ay oldu çok memnunum.aldesa jeepte diğeri rönoda takılı. araç uyumuda önemli sanırım.
prins kalite brc de servis yönünden çok iyiler.kendim taktırısam bu iki markadan şaşmam.meganı satacağım için atiker taktırdım.beklediğimden iyi çıktı hala satmadım aracı.

selam
yaklaşık bir yıl oldu lpg atıker i sökeli şuan benzinle kullanıyorum...memnunum..evet benzin pahalı..
ama hiç olmazsa atıker servislerine herhafta para ödemiyorum..bide titreme olmuyor..istediğim zaman roketliyorum
en güzeli benzin bence...

Naçizane tavsiyem, büyük hacimli motorlarda öncelikle Prins veya Teleflex.
İş dönüşüm kiti ile de bitmiyor. Birde takan ustanın/servisin işinin ehli olması lazım.
Ankara'da olanlar için kendi tecrübelerimden referans verebileceğim montaj servisleri var.

Saygılarımla,

Burak

Aksel' Alıntı:
teşekkür ederim ama ben istanbuldayım........
İstanbul'da olduğunuzu okumuştum.
Başlığı okuyan ve Ankara'da olabilecek diğer üyeleri düşünerek yazmıştım.

Saygılarımla,

Burak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR