Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 172
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,196
Ynt: Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010)

msenol' Alıntı:
Neyse Ahmet Abi, 2dir ben de kaçırıyorum. 3. de oluruz inş. :smiley:

walla pek kaçırdığınıza üzülmeyin tam bir vahşet yani elbet arabay bir şey oluyor ben kapını en ust kısmından sağlam bir yara aldım

Etiketler

pancarmotorcu' Alıntı:
resimleri beklerken geyik yapıyoruz dimi ;D ;D açarım sizede bir kahve ,yan kahveye rakip olursunuz ;D ;D

tamam sustum hasan abi resimlerden sonra yı bekliyoruzzzz :D:D:D

hafta içi yağmur yağdı belki çamur vardır diye belgrad ormanına yola çıktık[attachment=1]

SANY0043.jpg

SANY0044.jpg

[attachment=1]Sulu çayıra gittik kupkuru olmuş rotayı değiştirip kısırkaya ya mangal yaparız diye yolaçıktık ve günün hatasını yaptık güneş tepede mangal yaptık hepimiz amele yanığı ;D

SANY0045.jpg

SANY0046.jpg

SANY0047.jpg

güneş aklımızı almış olacakki olmayan çamuru aramaya başladık. çiftalan gölünün sağındaki zirveye tırmanıp biz nereye gidecektik unuttum yaaaa[attachment=1]

SANY0048.jpg

SANY0049.jpg

SANY0051.jpg

orman etabına girelim derken başka yollara sapıp epyi ilerledikten sonra o yolun çıkmaz olduğunu keşfettik kaybolmak için mükemmel bir yerdi.[attachment=1]

SANY0052.jpg

SANY0053.jpg

SANY0054.jpg

SANY0055.jpg

[attachment=1]sonra geri dönüp doğru yoldan (is-off) ba-ço (baba-çocuk) kampının yapıldığı yerden geri dönüşe başladık.

SANY0056.jpg

SANY0057.jpg

SANY0058.jpg

SANY0059.jpg

SANY0060.jpg

tam Kemerburgaz'a geri dönerken şeytan dürttü lopez'girelim dedik sizmisiniz şeytana uyan lopez'de çamur hepimizi yuttu eve dönüşümüz 23.30 ü bulmuştu geziiiiiiiiiiiiiye katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.[attachment=1]

23052010218.jpg

23052010220.jpg

SANY0037.jpg

SANY0038.jpg

e hadi arkadaşlar atın artık şu fotoları da yuzumuz gulsun ??? :smiley: :smiley:

Merhaba

Bu pazar haftaiçi yağan yağmuru değerlendirmek için arkadaşlar yine kemerburgazda buluştuk.
Çok fazla çamur yoktu fakat lopez yine lopezliğini yaptı ve geçit vermedi.

gelelim resimllere

IMG_5831.jpg

IMG_5832.jpg

IMG_5833.jpg

IMG_5834.jpg

IMG_5835.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.