rampadacore
men dakka dukka
Değerli Dostlar, lincoln navigator pek tercih edilen bir araç değil, off roada uygun olmadığı için de forumda bile kendisine yeterince yer bulamamış. Bu araç şu anda nispeten tercih edilebilir fiyatlara düşmüş durumda. Yani 5.2 GC lerin tercih edildiği yerde 5.4 navigator'un çok yadırganmaması gerektiği kanaatindeyim. Tabiki GC kadar yaygın servis yada yedek parçası olmayacaktır, çıkma yada ikinci el çözümler üretilemeyecektir ama bu araçlara da yazık etmemek lazım kanaatimce. İstanbulda bilinen ustası var mıdır? Almadan kime gösterilir? kronik bir sorunu yoktur diye tahmin ediyorum. Yakıt tüketimi konusunda da GC ler gibi 20-25 litre yakacaktır minimum LPG de. Yani yılda 5000 km civarında yapılacak bir araç için alınabilir mi diye sormak istedim. Mutlaka onu almak bunu al diyen olacaktır ama bu aracın karizması bir başka bence. Ayrıca satmayı düşünerek almayacağım, yani bir ömürlük macera diye düşünüyorum. Internet ortamında her konuda kaynak olan forumun bu konuda da arama yapıldığında öne çıkacak bilgiler bulunduracağına inanıyorum. O nedenle bilgisi olan üstadlar değerli yorumlarını paylaşırsa güzel bir kayna olur. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır.