Ynt: Limon Suyu ve Sarımsak Mucizesi
şeker ,tansiyon ,kolestorol ..ne ararsanız bende var her gün mecburi günlük ilaç kullıyorum..bunu denedim bir faydası yok..
>>sarımsak tansiyonu düşürme ,kaldırma,hastalığı tamamen silip atıçı özelliğe sahip degil..duyduğuma göre sadece dengede tutar deniyor..kullandığın hiper tansiyon ilacı yerine sarımsak yutmayda hiç niyetim yok..denedim gördüm..
birde 2-3 ceviz içini bardaga koy akşamdan sabah suyunu iç + cevizini ye derler kollestrolü şıp diye düşürürmüş diye de idda ederler..kollestrolu düşürüp düşüremediğini tespit edemedim ama ...
>>benim gibi midesi hassas insan denemesin zıp zıp zıplatıyor mide sonrası.. ;D
gastrıd & reflü vs gibi hastalıklarada bedavadan sahip olabilirsiniz..
tıp & ilac sektörü cevizi sarımsagı duymamış bi biz biliyoruz..işin ilginç yanı kimseye söylemeyelim..bizde kalsın derim..
;D
insan bu hastalıklara sahipse umutlanıp nedense cahil de olabiliyor yerine göre..umut bambaşka bi şey derim..
herkese saglıklı günler derim tıp tan şaşmayalım ..şüphesi olan da tahlillerini yaptırsın derim ..bilhassa yaşı 40 olanlar 10 bin bakım için ac karnına istikamet hastane derim..
yaşı 50<>60<>70 li olup da ilaçsız yaşayanı da yok..günümüz tıbbı bu vaziyet derim..