bakogul
Ana Kamp
herkese merhabalar 21-25 nisan arasında uzun zamandır planladığım patara gavurağılı belceğiz bel gey alınca kirme kabak faralya hedefimi gerçekleştirdim. genel olarak yürüyüş iyiydi fakat gidicek arkadaşlara bir hatırlatma kesinlikle gey mahallesinde yaşayan insanlara dikkat!!! bazı arkadaslar önceki tecrübelerinde köylülerin çok fırsatçı ve bizleri yolunacak tavuk gibi gördüklerini yazmışlardı geçtiğim diğer köylerde böyle bişeyle karşılaşmadım ama gey köyünde yaşayanlar(tabiki hepsi değil ama arkadaşlarımdan birinin ufak bi sakatlık yaşamasından dolayı alıncaya kadar arabayla gitmek istedik ve gey köyünden 9 km lik alıncaya 80 90 tl hesap biçtiler ve hiç indirim yok. köydeki sebil benzeri çeşmenin etrafını tel örgüyle çevirmişler ve başka su yok yoldan geçerken köylülerin neredeyse üstümüze atlayarak bizden bişeyler koparmak istemeleri,hatta yaşlı bi teyze arkadaşlarımdan birinin dinlenirken batonlarını alıkoyması gibi örnekler verebilirim.) kesinlikle bu arkadaşlara katılıyorum. ayrıca bel den sonra gey üzerinden değil boğaziçi dodurga üzerinden gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim.(insanlar yardımsever küçük bi market var cokda iyi ferdi karhan isminde size yiyecek içecek konaklama taksi konularında yardımcı olabilicek kibar bi bey var isteyenler telefon verebilirim.) -buarada ben ters yönden yürüdüm(pataradan ölüdenize doğru)- bogaziçi tarafı hem yemyeşil insanlar cok daha iyi ve yardımsever sdyma antik kenti var ve su cok daha fazla.gitmeyi planlayan arkadaslara yardımcı olabilirim