Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kroscu78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,458
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2011)

merhaba arkadaşlar, sitenizi incelerken likya yolunu duyunca hemen heyecanlandım, ne zamandır bunun hayalini kuruyorum. likya yürüyüş yollarını incelerken bile çok mutlu oluyorum, umarım mümkün olurda bende katılırım sizlere.

Etiketler

merb ben gecen yıl yürüdüm emekliyiym ve dinamik bir yapım var yürüdüm ama doyamadım tekrar gitmek istiyorum kafa dengi nerde yoruldun otur dinlen nerde açıktın yemek yapar yerim nerde dinlenilecek hemen çay yaparım. bir dostum demişki kimseyi bulamıyorum bir başı boş köpek bulup yürücem diyor haklı kimse meraklı degilki arkadaşlar bu yol sıcakta yürünmez nisan mayıs ayıdır.ben bu nisan ayının 15 inden sonra 10 gün yada 15 gün olacak şekilde bir arkadaş kafa dengi olsa çıkarım burdan bilgimde var ama yanımda kafa dengi çadırda kalacak ve pişirdiğimizi yiyecegiz biri olursa bana haber verin sohbet edelim konuşalım tanıyalım msneden o.ozen60@hotmail.com 60 plakamdır yaşım 46 dır haydin gençler takılalım ekleyin görüşelim yada bilmek istedikleri o yol hakkında bilgide veririrm.

hayalini kurduğum bir parkur :( ama bir keresinde turu tamamlamak çoook yorucu olacaktır.

böyle bi başlık vardı, yürüyüş için yardımcı olur belki
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63575.0

İyi yolculuklar size, dönünce tecrübelerinizi paylaşırsınız umarım.

merhaba arkadaşım 15 mayıs 2011 de likya yolunun tamamını 25 günde yürümeyi planlıyorum hisarönünden başlayarak hisarçandırda bitirmeyi planlıyorum kimseyi bulamassam tek yürüyeceğim çadırım uyku tulumum ve diğer ekipmanlarımı tamamladım. birlikte yürüyebilirsek haberleşelim istanbulda oturuyorum

Merhabalar Serhat Bey,
Benim daha once birkac gunluk kamp tecrubem oldu ve bu yuruyus icin yeterli tecrubem olmadigi kesin. Ama pes etmeyen bir yapim vardir ve uzun yuruyusler beni normalde yormaz. Tabi dediginiz gibi bunu 3-4 gun sonra anlariz... nasir ve su toplamalarindan sonra :smiley: Eger ciddi bir durumda sizden ve gruptan ayrilmak durumunda kalirsam sanirim Istanbul yolunu kendim bulurum :smiley:
Tecrubesiz bir kisiylen yola cikilmaz ama eger uygun gorurseniz size katilmak isterim. Istanbul dan gelecegim icin, bu geziyi ne kadar erken planlarsam benim icin o kadar iyi olacaktir. Sizden haber bekliyorum.

Sevgiler
Saniye

çok sevinirim bende henüz arkadaş bulamadım telden görüşelim öelden tel verdim .

Merhabalar Serhat Bey,
Malesef bu yuruyuse size eslik edemiyecegim. Yarin ufak bir operasyon gecirecegim ve o zamana kadar iylesmis olsamda boyle yorucu bor yolculugun bana pek iyi gelecegini sanmiyorum. Bu yuruyusu cok istedigim icin, gezi turlarinin duzenledigi bir programa katilmaya karar verdim. 4 gunluk bir gezi olacak ve en azindan aksamlari otelde konfor icinde olacagim....
Umarim seneye tamamini yurume sansina sahip olurum, Size bol sanslar....
Sevgiler
Saniye

Fethiye-Antalya doğrultusunda mayıs ortalarında 10-15 günlük bir yürüyüş planlıyorum.duruma göre süreyi uzatma imkanım var.
yürüyüşü tek başıma yapmayı planlıyorum fakat tecrübe eksikliği nedeniyle 2-4 kişilik bir grup ilk tercihim.
detay için onrycl@gmail.com dan ulaşabilirsiniz

Herkese selam öncelikle konuya ilgi duyan sizlere teşekürederim şimdi bir toparlayalım .
-YÜRÜYÜŞ katılımcı arkadaşların tempo kondisyon dayanıklılık durumuna göre seyredecektir,ki katılmak isteyen herkes katılabilsin .
-BU yürüyüşe katılmak istecen ciddi arkadaşlar lütfen en yakın zamanda artık benimle telden irtibata geçsin ki tam tarihi belirleyelip buluşma noktası kararlaştıralım .
-serhat KAYMAZ cep: 0532 301 21 02

Skaratas' Alıntı:
Merhabalar Serhat Bey,
Malesef bu yuruyuse size eslik edemiyecegim. Yarin ufak bir operasyon gecirecegim ve o zamana kadar iylesmis olsamda boyle yorucu bor yolculugun bana pek iyi gelecegini sanmiyorum. Bu yuruyusu cok istedigim icin, gezi turlarinin duzenledigi bir programa katilmaya karar verdim. 4 gunluk bir gezi olacak ve en azindan aksamlari otelde konfor icinde olacagim....
Umarim seneye tamamini yurume sansina sahip olurum, Size bol sanslar....
Sevgiler
Saniye

slm Saniye hanım çok geçmiş olsun umarım biran önce saglığınıza kavuşursunuz ama kendinizi o zamana kadar iyi hissederseniz katılmanızı isterim emin olunki dagda çadırda yatmak otelden daha rahat ve dinlendiricidir ben ömrüm boyunca en rahat en uykuya doyduğum yer doğada çadırımda uyuduğum gecelerdir .

merhaba arkadaşalr benim mayıs sonunda 4 günlük bi iznim olacak 28-29-30-31 olarak eğer o tarihe atabilirseniz bu yürüyüşü bende 4 gün olarak katılmak isterim teşekkürler

trekktör' Alıntı:
Fethiye-Antalya doğrultusunda mayıs ortalarında 10-15 günlük bir yürüyüş planlıyorum.duruma göre süreyi uzatma imkanım var.
yürüyüşü tek başıma yapmayı planlıyorum fakat tecrübe eksikliği nedeniyle 2-4 kişilik bir grup ilk tercihim.
detay için onrycl@gmail.com dan ulaşabilirsiniz

slm verdiğim telden bana ulaşırsan görüşelim saygılar

Siz tarihi netleştirin ben ona göre karar vereyim arkadaşlar, bu ara işlerim yoğun, iznimi ona göre ayarlamam lazım.

SLM arkadaşlar tarih belli oldu şuan katılım benimle beraber ankaradan onur (trekktör) katılmak isteyen diğer arkadaşlarıda bekliyoruz.

-16 MAYIS FETHİYEDE BULUŞULUP YÜRÜYÜŞE BAŞLANACAK
-ETKİNLİK ORTALAMA 10 GÜN SÜRECEK
-

serhat KAYMAZ 0 532 301 21 02

İşim gereği ancak cumartesi başlayıp izleyen haftanın pazarı sonlandırmak üzere vakit ayırabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR