Likya Yolu Yürüyüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alkanaydin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,598

alkanaydin

Yeni Üye
Arkadaşlar yeni üyeyim ve bu yaz Likya Yolunu yürümek istiyorum. Temmuz veya Ağustos aylarında yürüyüşler veya yürümek isteyenler var ise katılabilir miyim? Teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü

Bu aylarda yürümekte kararlı isen, Temmuz başında başlamanı veya rotanın yüksek bölümlerini tercih etmeni öneririm. Temmuz ortası itibariyle Eylül başına kadar bu rota için fazla sıcak ve su sıkıntısı çekebilirsin.

alkanaydin' Alıntı:
Arkadaşlar yeni üyeyim ve bu yaz Likya Yolunu yürümek istiyorum. Temmuz veya Ağustos aylarında yürüyüşler veya yürümek isteyenler var ise katılabilir miyim? Teşekkürler...

martın sonunda dayanılmaz hale gelir sıcaklar. şuabat mart ve ekim-kasım aylarını tavsiye ederim. yazın çok zorlanırsınız. aşırı su kaybı istenmeyen durumlar oluşturabilir.

ARKADAŞIM SANA TAVSİYEM YAZIN HİÇ YOLA ÇIKMA. BEN HAZIRANIN 19 UNDA ÇIKMAMA RAĞMEN ÇOK SICAKTI VE YOLLARDA HİÇ KİMSE YOKTU.BENDEN SÖYLEMESİ ...FETHİYEDEN BAŞLAYACAKSAN FAZLA ORMAN GÖRMEYECEKSİN.GÜNEŞ HEP TEPENDE OLACAK. ÇOK ZORLUK ÇEKERSİN.SU SIKINTISIDA CABASI. BİZ DEMREYE KADAR GİTTİK..ÇIKMAKTA KARARLIYSAM YOLLA İLGİLİ GEREKLİ BİLGİLERİ VEREBİLİRİM...

Merhaba,

Likya Yolunu yürümek için en uygun zaman Haziran - Temmuz - Ağustos dışındaki 9 ay olabilir fakat yaz aylarında bu bölgede fiziksel faaliyet çok zorlu ve keyifsiz olacaktır. Ancak Kalkan - Bezirgan , Demre - Goncatepe gibi yüksek rotalar yaz aylarında geçilebilir , ayrıntılı bilgi ve her türlü yardım için internet sitemden bana ulaşabilirsiniz , selamlar...

Mayıs 2013 Likya yolu 2.etap yürüyüşümüzü tamamladık..Geçen yıl Fethiye'de başlayan yolculuğumuza bu yıl kaldığımız yerden Kaş'tam başladık ve Finike 'de sonlandırdık..parkurlar hakkında genel bilgiler , hazırladıgımız günce fotograflar ve videoları paylaşacagız..işte ilk fotoğraflar..

DSC_0086.JPG

DSC_0093.JPG

DSC_0111.JPG

DSC_0118.JPG

DSC_0160.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR