Likya Yolu Yürüyüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan canaydemir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 51,422

canaydemir

Ana Kamp
Yer
Izmir
Likya Yolu Yürüyüşü'nü daha önce yapan var mı? En uygunu hangi dönemdir. Şubatta gidebilir miyiz vs... Bu konuda verebileceginiz her bilgiye mutesekkirim :smiley:

Etiketler
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü

Sn Aydemir, bu konu forum sayfalarında geçen yıl bir kaç değişik başlık altında oldukça detaylı işlenmişti. Arama motorunu kullanırsanız ilgili yazılanlara ulaşabilirsiniz.

Süpersin Kadir ,
Forumda yeni konu açarken Anahtar kelimeler bölümün doldurduğunuzda konuları incelerken benzer konularda altta otomatikman geliyor zaten.
Motor bahane,
Forumun arşivi şahane.

ben son 3 yıldır Likya Yolunun farklı etaplarını yürüyorum. Ağustos sıcağında, Ekim başında ve ilkbaharın her ayında yürüdüm.Bence en iyi mevsim ideal hava sıcaklığı, denize de girilebilme ve su bulabilme açısından Mayıs ayı.En son geçtiğimiz şeker bayramı tatilinde Faralya-Kabak Koyu-Alınca-Yediburunlar(Gey Köyü)-Sdyma etabını yürüdüm.O yürüyüşte çok güzeldi ;)

Likya yolculuğu

Merhaba Gezenbilir Ailesi

Yıllardır arkadaş topluluğu olarak kararlaştırdığımız, fakat işten, güçten, bir takım yaşamsal fani ihtiyaçlarımızdan dolayı hayata geçeremediğimiz Likya macerasını gerçekleştirmek adına 08.mayıs.2009 tarihine karar verdik. 9 günlük bir parkur tamamlamayı düşünüyoruz. Lakin likya yolu adına fazla bilgiye sahip değiliz, başlangıç tan itibaren hangi şehirlerden geçiceğimizi yanımıza almamız gerekenleri rotamızı su kaynaklarını ve de likya şehirlerini araştırıyoruz. Ama yeterli bilgiye sahip olamadık , engin tecrübelerinize sığınarak sizden bir kaç püf noktası isterim. Yardımcı olursanız sevinirim. Mesela 9 günlük parkur boyunca yanımıza neler almalıyız, nerelerde konaklıya biliriz, hangi antik şehirlerden geçebiliriz ve görülmeye, yaşanmaya değer daha neler mevcut...

Bilgi paylaşımlarınız için şimdiden sonsuz teşekkürler...

merhabalar datçadanım.fırsat buldukça yürüyorum.likya yolunu kınık'a kadar yürüdüm.şu an devamını kaş veye üçağıza kadar yürümek istiyorum,şu an beraber yürüyeceğim yoldaş arıyorum
i

merhaba osman iyi bir hafta yakaladığım zaman,fakat sizin için uyğun bir zaman varsa o zamanda olur.benim için zaman bol

merhaba datçam
bu haftalarda biraz işlerim var.sizede uygun olursa mesela mart ayında düşünebilirim ama iş durumuna bağlı ayrıca ankara'da pazar günleri yürüyüşlerimiz oluyor. iki pazar arası günlerde yürüyebilirim. kesin gelirim diyemiyorum ama bu yürüyüşün cazibesi beni esir alacak cinsten. daha önce benzer bir parkurda bisikletle seyahatim oldu tembelliğimi yenebilirsem burayada resimleri koyacağım. şimdilik resimler ve gezi notları www.turktrekking.org sayfasında var.
sağlıcakla kalın

Likya yolunu Fethiyeden baslayarak (Bezirgan/Kas arası haric) Cıralıya kadar olan kısmını yurudum ve gps e kaydettim. Mart ayında Cıralı/ Hisarcandır arasını yurumeyi planlıyorum. Ozellikle Kas tan itibaren su kaynakları cok sınırlı oldugundan bol su tasımanızı oneririm. GPS de icilebilir su kaynakları isaretlidir. isteyenler icin GPS kayıtlarını veya google earth file ını gonderebilirim. iyi yuruyusler.

merhaba syolacan

sağol.gps kayıtlarını gönderebilirsen memnun olurum.ercan_arslan48@hotmail.com

mail adresinize gonderdim. ilgilenen arkadaslar icin burayada ekliyorum. iyi faaliyetler

Ekli dosyalar

• LW ALL SE+EK.gtm
    84.4 KB · Görüntüleme: 523

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri