Likya Yolu Yol Arkadaşı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan manowargs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,488

Etiketler
Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı

uzun bir süre :( ramazan bayramı sonrası yani 19 temmuz gibi filan. Ramazan dolayısıyla izin alamıyorum o yüzden bu kadar bekliyorum yoksa bugün çıkardım yola. kesinlik kısmı kesin. işyerinden bi arkadaşla gidecektik ben malzeme toplamaya başladım ama o benim ciddileştiğimi görünce caydı. Biraz da ona inat gitmek istiyorum. Hiç arkadaş bulamazsam solo gideceğim zaten. Eskişehir desiniz galiba. Eskisehirde bir arkadaşım var ne zamandır evine davet ediyor. Belirttiğim tarihte eskişehire gelirim birkaç gün kalırım, hem sizinle de tanışır ve yürüyüş için eksiklikleri beraber tamamlarız.

Mrb tekrar.
3-4 gün beklerdim, hadi biraz daha istekli olsanız haftasonu derken pazertesiye kadar bekleyebilirdim. Ama 1 ay uzunca bir süre. Öyleki çantam hazır sayılır. Bir iki eşyaları yerleştirme denemesi yapıyorum. Laptopu nasıl sokacam oda ayrı bir dert.
Ama başka bir zaman belki başkabir parkur vs. görüşürüz. Bir kaç gün daha buradayım. Taşınabilir şarj cihazı siparişi verdim oda gelsin ufaktan yollanacağım. Buda hazırlık aşamasındaki çantamın sondan 1 önceki hali. Ve bu arada facebook çok aktif kullanmıyorum ama mail adresinden bir link atacağım daha hızlı irtibat için, sevgi ve saygılar :smiley:

alejandro001' Alıntı:
bir tarih belirlenirse bana her türlü uyar
herkese iyi günler 20 temmuz itibariyle yola çıkmayı düşünüyorum. Şimdilik tek başımayım gelmek isteyenler varsa beraber gidebiliriz. İletişim için: ercanf91@gmail.com

Tek başına gitmek iyi fikir değil. Herhangi bir acil durumda telefonunuzun çekmediği bir yerde yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz.

alejandro001, fatih09, dahrendorf çıktınızmı yola? Görüş ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
Ben nasipse Ağustosun ilk haftasonu gibi çıkacağım Antalya tarafından.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri