Likya Yolu Yol Arkadaşı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan manowargs Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,489

Etiketler
Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı

hocam birbirmize burdan ancak böyle yardımcı olabiliyoruz. http://likyayolu.gov.tr/ buda devletin sitesi :smiley: bence ne kadar okursak okuyalım tecrübe eden birinin yanımızda olması çok kıymetli olur.güzel yürüyüşler diliyorum.

Selam ben Antalya da yaşıyorum Likya yoluna arada gidip yürüyorum, parkur şeklinde.. Gelen arkadaşlara hafta sonları dahil olup eşlik edebilirim. Tarih aralıklarını mail atarsanız duruma göre,uyarsa katılırım. Yardımcı olabileceğim bir mevzu olursa elimden geldiğince yardımcı da olurum. Şimdiden iyi yürüyüşler herkese ;) mail: bomdia.hi@gmail.com

Konu kalabalıklığı olmasın diye buradan devam ediyorum.
Ağustos ayı için 1-2 arkadaşı kandırmaya çalışıyorum yürüyüş için. Ama kandıramaz isem de yalnız yürümek istemiyorum. Ağustos ayı içinde olmak şartıyla yol arkadaşı arıyorum.
Ağustos ta yürünür mü demeyin. O ay müsaitim bu tür aktiviteler için. Geçen sene gene Ağustos ayı sonunda Çamyuva-Çavuşköy arasını 2 kişi yürüdük. Evet zor oldu ama keşke gelmeseydim demedim. Bu sene için kafamda Antalya başlangıç noktası ve Çıralı arasını yürümek var.
Kendimden bahsedeyim. 48 yaşındayım, öğretmenim. Ağırlıklı olarak günübirlik yürüyüşler yaptım. Kondisyon olarak orta seviyedeyim. Geçen seneki parkuru referans alabilirsiniz. Beraber yürümek isteyenler olursa görüşebiliriz.

hfatih' Alıntı:
Ağustos ayı için 1-2 arkadaşı kandırmaya çalışıyorum yürüyüş için. Ama kandıramaz isem de yalnız yürümek istemiyorum. Ağustos ayı içinde olmak şartıyla yol arkadaşı arıyorum.
Ağustos ta yürünür mü demeyin. O ay müsaitim bu tür aktiviteler için. Geçen sene gene Ağustos ayı sonunda Çamyuva-Çavuşköy arasını 2 kişi yürüdük. Evet zor oldu ama keşke gelmeseydim demedim. Bu sene için kafamda Antalya başlangıç noktası ve Çıralı arasını yürümek var.
Kendimden bahsedeyim. 48 yaşındayım, öğretmenim. Ağırlıklı olarak günübirlik yürüyüşler yaptım. Kondisyon olarak orta seviyedeyim. Geçen seneki parkuru referans alabilirsiniz. Beraber yürümek isteyenler olursa görüşebiliriz.

hocam merhabalar ağustos ayı şart mı :smiley: daha yakın bir tarihte gitmeyi düşünürsen irtibata geçelim

hfatih' Alıntı:
tamamdır hocam gidecek olursan ve mesaj atarsan sevinirim. Özelden yazamıyorum kusura bakma burdan yazayım dedim

Likya yolu için iş yerinden ayarladığım arkadaş caydı. Sorun olmayacaksa ben de size katılmak isterim.

ağustos ayı biraz sıkıntı benim için ama şimdiden tarih belirlersek ayarlarım. Temmuz veya Eylül aylarında da olabilir.

alejandro001 ve fatih merhaba. Yazdığım nedenlerden dolayı ağustos dışında benim için alternatif zaman yok. Eğer tamam derseniz özelden yazışalım. Birde birbirimizi tanımak açısından kendimizi de tanıtırsak iyi olur.

Madem ki insanlar dünyanın öbür ucundan geliyorlar bu coğrafyaya bu yolu yürüyüp doğayı keşvetmeye e bizde görelim dimi ama.
Uzunca bir parkur burası 509 km olduğu söyleniyor. Zaman kısıtlamam yok 1 ay dayanırsan devam etme ve parkurun tamamını bitirme düşüncesindeyim.
Biraz macera biraz egzersiz olsun fazla kilolarımı vermek ve birazda ruhi dinginliğe ulaşmak tabiri yerindeyse kafa dinlemek için bu doğa aktivitesine kendimi atayım dedim.
Katı kuralları olmayan herkes bigi sıradan neşeli olmayı seven birisiyim :smiley: Eskişehirdeyim. 32 yaşındayım. Etik davranışlarda bulunmak rasyonalist düşüncenin ve insan olmanın en büyük erdemi olduğuna inanırım ;)
Gün batımında pıst kapakları açıp iki bira içmek günün yorgunluğunu atmak için keyifli bir andır benim için :smiley:
İlk defa kamp yapmak için hazırlıklarım tamam. Yazlık çadırım, tulumum ve dağcu sırt çantam, pişirme seti kamp ocağı, kamp çaydanlığı vs. malzemelerim tamam gibi. Arada pansiyonlarda kalmayı düşünebilirm. Ama çoğunlukla çadırda kalmaya çalışacağım. Günlük 30-60 tl bütçem umarım yeteli gelir.
Varsa kendini hazır hisseden malzemeleri hazır olan bir traveler yoldaş lets go
Bir kaç yere yazdım forumda ama en doğru burası galiba :D

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=109800.0#ixzz3d3JhyjTo

dahrendorf' Alıntı:
Madem ki insanlar dünyanın öbür ucundan geliyorlar bu coğrafyaya bu yolu yürüyüp doğayı keşvetmeye e bizde görelim dimi ama.
Uzunca bir parkur burası 509 km olduğu söyleniyor. Zaman kısıtlamam yok 1 ay dayanırsan devam etme ve parkurun tamamını bitirme düşüncesindeyim.
Biraz macera biraz egzersiz olsun fazla kilolarımı vermek ve birazda ruhi dinginliğe ulaşmak tabiri yerindeyse kafa dinlemek için bu doğa aktivitesine kendimi atayım dedim.
Katı kuralları olmayan herkes bigi sıradan neşeli olmayı seven birisiyim :smiley: Eskişehirdeyim. 32 yaşındayım. Etik davranışlarda bulunmak rasyonalist düşüncenin ve insan olmanın en büyük erdemi olduğuna inanırım ;)
Gün batımında pıst kapakları açıp iki bira içmek günün yorgunluğunu atmak için keyifli bir andır benim için :smiley:
İlk defa kamp yapmak için hazırlıklarım tamam. Yazlık çadırım, tulumum ve dağcu sırt çantam, pişirme seti kamp ocağı, kamp çaydanlığı vs. malzemelerim tamam gibi. Arada pansiyonlarda kalmayı düşünebilirm. Ama çoğunlukla çadırda kalmaya çalışacağım. Günlük 30-60 tl bütçem umarım yeteli gelir.
Varsa kendini hazır hisseden malzemeleri hazır olan bir traveler yoldaş lets go
Bir kaç yere yazdım forumda ama en doğru burası galiba :D

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=109800.0#ixzz3d3JhyjTo

gitmek için biraz bekleyebilir misin peki?
Özelden konuşmak istersen: ercanf91@gmail.com

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR