Pentatonicgam
Yeni Üye
arkadaşlar herkese merhaba. Aranızda yeni olduğum gibi doğa sporlarında da çok yeniyim. arkadaşımın önerisi üzerine özellikle treaking sporuyla ilgilenmek istiyorum. birkaç arkadaşım ile birlikte ağustos ayı sonu gibi bir tarihte likya yolu üzerinde bir yürüyüş planlıyoruz. ancak hem iş hayatımız hem de acemiliğimizi düşününce 509 km bizim için çok uzun bir yol. takriben 90-140 km arasında bir yürüyüş planlamamız gerekiyor ancak bu parkuru hangi noktalar arasında yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. eve dönüş sürelerimiz ile birlikte yaklaşık 7 günümüz var. ekipman olarak da gerçekten zayıf sayılırız ama ihtiyaçlarımızı tedarik edeceğiz. sizden yardım istediğim konular;
1) 90-140 km arasında bir rota önerisi
2) gerekli olacak ekipman listesi
3) parkur içeriği hakkında her türlü bilgi
ve bizim elimizde bulunanlar; çadırlar, mat, çakı, bıçak, uyku tulumları, çakmak, el ve baş fenerleri, konserveler. aklımıza gelen herşeyi tedarik ediyoruz ama bizim aklımıza gelmeyen/gelmeyecek olan ancak yolculuk sırasında lazım olabilecek ekipmanlar hakkında bilgi verirseniz benim için çok kıymetli. şimdiden teşekkür ederim. dediğim gibi verebileceğiniz her türlü bilgi bizi orada bir sıkıntıdan kurtarabilir.
1) 90-140 km arasında bir rota önerisi
2) gerekli olacak ekipman listesi
3) parkur içeriği hakkında her türlü bilgi
ve bizim elimizde bulunanlar; çadırlar, mat, çakı, bıçak, uyku tulumları, çakmak, el ve baş fenerleri, konserveler. aklımıza gelen herşeyi tedarik ediyoruz ama bizim aklımıza gelmeyen/gelmeyecek olan ancak yolculuk sırasında lazım olabilecek ekipmanlar hakkında bilgi verirseniz benim için çok kıymetli. şimdiden teşekkür ederim. dediğim gibi verebileceğiniz her türlü bilgi bizi orada bir sıkıntıdan kurtarabilir.