Likya Yolu /Temmuz 2008

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dgaempire Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,175

Etiketler

merhaba..

benimde planlarim bu yolu yürümek var.. yalnizda yürülürmü diye kafa yoruyorum.
birde konuklayacak mekanlar bulunuyormu her yerde?

sevgiler

Ynt: Likya Yolu /Temmuz 2008

slm ben Ali.Ben daha once hiç trekking yapmadım.Ama çok meraklıyım bu yürüyüşler çok mu zor acaba.? yanı 14 yasındayım yapabılırmıyım. Veya en az kaç yaşında başlanır bu spora????

Ali 14 yaşında olman engel değil tracking ve doğa yürüyüşü bölümünün başında konular var bununla ilgili onları okur kendine baton ve tozluk edinir ve seviyene göre parkurlar seçerek yürüyüş yapabiirsin ben kendimi bildim bileli yapıyorum ama çok uzun ve zorlu olmayan etaplardan başlaman bu sporu sevmen ve sürekliliği için daha iyi olacaktır.Malzeme konusundada adrenalin.com'da güzel ürünler var.

Teşekkürler. Bilgi için ama ben bir şeyi anlamadım tozluk neden bu kadar önemli yanı kime sorsam tozluk al dıyor da bir türli anlamıs değilim. tozluğun önemini

tozluk yaz kış önem taşımakta ve bir çok kişi yazın bunu kullanmamaıkta kişiyi tozdan,gece yağan otlardaki çiyden,sudan,çamurdan ve kene ısırmalarının yaşandığı şu dönemde böceklerden korur yani çok gereklidir tabii bunlarında çeşitleri var ama ucuzuda olsa mutlaka gerekli diye düşünüyorum

yeni üyeyim .yavaş, yavaş arkadaşlarımızın gezip gördüğü yerleri paylaştıkları ölçüde yazı ve fotoğraflarını okuyup izlemekle yetiniyorum bu gün sizin kini okuyup izledim . ben zaten birilerinden bir şeyler istemeyi sormayı sevmem yani dışarıdan birilerine çünkü normal hayattada bir iki yanlışla karşılaştmda ondan . yazınızı okudukça gün olurda o taraflarda gezmeyi düşünürsek yaptığınız uyarıları dikkate alacağımızdan , güzellikleri görebilelim diye keşfimizi önerdiğiniz yolları dikkate alsınlar diyede iletcem okumayanlarınokumalarını sağlıycam adım adım yazmışsınız.gezinizde yaşadığınız tatsızlıkları unutturacak bol gezili sağlıklı günler .

tabiiki eksik olan yerler var yazıda,yoksa cok uzun bir yazı olurdu. Sizin veya diger uyelerin belirli bir yer veya konu hakkında sormak istedikleri oldukca bana sorabilirler.

Likya yolunu komple geçmeye çalışmak, çok uzun sürer. Bence onun yerine google earth'den ilgimizi çeken güzergahları belirleyip, bazı parkurlarını yürümek daha verimli olur.
Böylece kalan zamanı, daha farklı yerleri keşfetmeye harcayabiliriz.

Bu arada, resimlere tıklandığında "Dosya eki bulunamadı" sayfası çıkıyor.

Yolun negatif yönlerini de yazmanız iyi olmuş. Ovacık-Patara etabı kamp atmadan, pansiyonlarda vs. kalınarak 4-5 günde geçilebilir mi?

arkadaşlar bu yol boyunca telefon çekme durumları nedir sprts tracker gibi internetten desteklenen programlar kullanmayı düşünüyorum yol boyunca.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR