Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz
Feyzson , ben likya yolunu yürümekle beraber fotoğraf sanatıyla uğrastıgım için değerli kareler yakalayabileceğim doğal alanlara kamp kurdum genelde.pansiyonlarda kalmak pek tercihim olmadı....ama aynı zamanda likya yolu ile ilgili rehber bir çalışma olsun diye yol boyunca kalınabilecek kaliteli-uygun pansiyon ve köy evlerinin notlarını aldım..gezinin bölümlerinin zorluk derecelerini,su kaynaklarını,konaklama tavsiyelerini de detaylı olarak belirteceğim gezi notlarını şu an dizgiye döküyorum..birkaç gün içinde yayınlayacağım videolarla birlikte...ben 1. gün karaağaç'ta bir köy evinde misafir oldum..2.belceğiz köyünde kamp kurdum..3.gün pyndee'de patara plajının başladığı yerde belediyeye ait bir plaj tesisinde çadır kurdum..4.gün kınık'ta yolunda bir piknik camping alanında çadır kurdum.5.gün akbel köyünde bir çardakta çadır kurdum..6.gün çukurbağ köyünde çadır kurdum..7.gün akşamı Kaş'a ulaşıp Ankara'ya döndüm.Altta yazdığım konaklama önerilerindeki mekanlara bizzat konuk oldum sohbet ettim..
Tavsiye olarak şunları yazabilirim..
faralya: george hause
belceğiz : köy evi osman aslan-fatma aslan
gavurağılı : candan's garden köy pansiyonu
pyndee : belediye plajı işletmesi -durmuş bey
gökçeören : ali karaca (köy içinde köy pansiyonu)
çukurbağ : pansiyon yok-mecburen çadır konaklama
kaş : yeşil vadi - denizci pansiyon (murat kaptan)