Likya Yolu Hakkında Önerileriniz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tomris Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,466
Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz

Arkadaşlar emeğe saygı gereği fotoğrafları izinsiz yayınlamayınız..örnek fotoğraflara devam..

keçi ağılında mola.JPG

likya yolun'dan ölüdeniz.JPG

likya'da günbatımı.JPG

pyndee 'ye inerken.JPG

Sisler altında .JPG

Etiketler

fotoğraflar harika gerçekten. yürüyüşün ne kadar keyifli olduğunu yeterince anlatıyor. aynı tarihlerde adrasan'da tatildeydim. pek çok turist yürüyüş grubu gördük. bir kısmı bizim otelde konakladı. gerçekten imrenmemek elde değil. umarım bir gün ben de deneme fırsatı bulurum.

Darısı başımız.

Tebrikler Metin Bey.

Ekim ayında ki yürüyüş için haberleşelim buradan.
Todoks'un da etkinliği oluyor ve bu sene 3.sü yapılacaktı.

harika fotolar hakikaten. tebrikler hocam. darısı bizlerin başına inşallah. konaklamaları nerelerde yaptınız (çadır hariç), onları da paylaşırsanız sevinirim.

Feyzson , ben likya yolunu yürümekle beraber fotoğraf sanatıyla uğrastıgım için değerli kareler yakalayabileceğim doğal alanlara kamp kurdum genelde.pansiyonlarda kalmak pek tercihim olmadı....ama aynı zamanda likya yolu ile ilgili rehber bir çalışma olsun diye yol boyunca kalınabilecek kaliteli-uygun pansiyon ve köy evlerinin notlarını aldım..gezinin bölümlerinin zorluk derecelerini,su kaynaklarını,konaklama tavsiyelerini de detaylı olarak belirteceğim gezi notlarını şu an dizgiye döküyorum..birkaç gün içinde yayınlayacağım videolarla birlikte...ben 1. gün karaağaç'ta bir köy evinde misafir oldum..2.belceğiz köyünde kamp kurdum..3.gün pyndee'de patara plajının başladığı yerde belediyeye ait bir plaj tesisinde çadır kurdum..4.gün kınık'ta yolunda bir piknik camping alanında çadır kurdum.5.gün akbel köyünde bir çardakta çadır kurdum..6.gün çukurbağ köyünde çadır kurdum..7.gün akşamı Kaş'a ulaşıp Ankara'ya döndüm.Altta yazdığım konaklama önerilerindeki mekanlara bizzat konuk oldum sohbet ettim..

Tavsiye olarak şunları yazabilirim..

faralya: george hause
belceğiz : köy evi osman aslan-fatma aslan
gavurağılı : candan's garden köy pansiyonu
pyndee : belediye plajı işletmesi -durmuş bey
gökçeören : ali karaca (köy içinde köy pansiyonu)
çukurbağ : pansiyon yok-mecburen çadır konaklama
kaş : yeşil vadi - denizci pansiyon (murat kaptan)

Likya Yolu Fethiye - Kaş parkurlarının detyalı güncesini -harita paftalarını - su ve konaklama bilgilerini ve fotograf çalışmalarını bireysel web sitemde www.metintuzun.com.tr adresinde yayınlamış bulunuyorum.Yararlanmak isteyen arkadaşlar yazılar veya fotoğraf gezileri sayfalarından ulaşabilirler.

umarım yolu yürüyeceklere faydası olacaktır..

Videolar bir kaç gün içerisinde yayınlanacaktır.

Saygılarımla - Metin

hocam siteniz hayırlı olsun. özellikle Likya Yolu Güncesi ve Rehberi bölümü ve fotoğrafları çok beğendim. videoları da merakla bekliyorum.

Feyzson , öncelikle çok teşekkür ederim..Videoların boyutu 2 saati buldugundan gün gün ayrıştırıp doğaseverlere gerekli olacak kısımları montajlıyorum..İnsallah Likya sezonu öncesi yayınlayacagım..Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR