denizlewent
Yeni Üye
ben de siteye yeni uye oldum cook guzel bilgiler var kurucular ve bilgilerini paylaşan tüm arkadaslara tesekkurler..geçen yılyaptığım faralya ve ölüdeniz gezi trekkinglerinden sonra bu sene için daha kapsamlı bir program yapıp likya yoluna çıkmak istiyorum..biliyorum tarih olarak agustos ayı pek uygun diğil ama bulduğum kurumdan dolayı başka zmanım yok belki de son fırsatlarımdan biri bu o yüsden agustos ayı içinde 20 günümü ayırıp likya patikalarında yürüuyeğim 5 senelik bir dağcılık geçmişim var ama bu bölgeyi pek iyi bilmiyorum o yüsden bana yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum
1. en kapsamlı haritaya nasıl ulaşabilirim?
şu an yola tek başıma başlamış durumdayım gordugum fotoraflar beni şimdiden heyecanlandırıyor..başka fırsatım olmayacagı için ne olursa olsun yola çıkacam bu yıl o yuzden daha once gezmiş gormus arkadaslar bi şekilde bana ulasır gps gibi ya da işaretledikleri su içilebilir su kaynakalarını ve uygun kamp alanlarını benimle paylaşırsa cok sevinirim.
1. en kapsamlı haritaya nasıl ulaşabilirim?
şu an yola tek başıma başlamış durumdayım gordugum fotoraflar beni şimdiden heyecanlandırıyor..başka fırsatım olmayacagı için ne olursa olsun yola çıkacam bu yıl o yuzden daha once gezmiş gormus arkadaslar bi şekilde bana ulasır gps gibi ya da işaretledikleri su içilebilir su kaynakalarını ve uygun kamp alanlarını benimle paylaşırsa cok sevinirim.