Likya Yolu 2007

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan philykia Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,399
selam Arkadaslar

aslinda bende bu yolu yürümeyi düsünüyru.. gelecek ilkbahar gibi.
hangi etaplari bilmiyorum henüz sürede belirsiz.
acaba yanliz yürümekte bir sakinca varmi? yani güvenlik acisindan diyorum tabiki..

sevgiler.

Etiketler
engin1' Alıntı:
selam Arkadaslar

aslinda bende bu yolu yürümeyi düsünüyru.. gelecek ilkbahar gibi.
hangi etaplari bilmiyorum henüz sürede belirsiz.
acaba yanliz yürümekte bir sakinca varmi? yani güvenlik acisindan diyorum tabiki..
sevgiler.

Merhabalar, bu yolun hisarcıktan letoona kadar olan bölümünü tek başıma yürüdüm. Ancak yinede yanınızda birisinin olmasında fayda var. Herşeyden önce yükü paylaşabilirsiniz, parkurun belli bölümlerinde su kaynaklarının özellikle yaz aylarında ytersiz olması su sıkıntısı doğuruyor. Tek başına olduğunuz zamanda camp malzemeleri+su+gıda vs. derken ağır bir çantanız oluyor:smiley: Ama tek başınızada tamamlayabilirsiniz. Güvenlik açısından çok şansız birisi değil iseniz bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama naçizane tavsiyem yanınızda birilerinin olmasında fayda var.

Ynt: Likya Yolu 2007

batuhancer' Alıntı:
selamlar likya yolu için faaliyet raporunuz var mı?

Yolu yürümeden önce tek sıkıntımız bilgi idi. rapor, resim, güzergah ne olursa,
Artık bu parkur ile ilgili o kadar fazla döküman var ki sadece internette biraz arştırma yapmanız yeterli.
Size bir iki link aktarıyorum.Faydalı olacaktır.

http://seyirdefterinden.blogspot.com/
http://lykiaway.blogspot.com/
http://lyciaway.blogspot.com/
http://www.lycianway.com/MainContent/links.html

engin1' Alıntı:
ben kamp yapmayi düsünmüyordum. etaplarin sonunda konaklayacak yerler yokmu?

Böyle bir organizasyona katılmayı düşünüyor ve böyle bir soru soruyorsanız her şeyi bir daha düşünün derim :smiley:
Konaklama burada düşüneceğiniz son şeylerden.

Bence Türk vatandaşlığına geçen ve Türk isim ve soyadı ile anılan Kardelen Karlı hanımın yazılarını okuyup, çizdiği rotayı takip etmek daha rahat ve eğlenceli kılacaktır gezilerimizi..
Bizlerden yani ekipten birilerininde böyle rotalar çizerek yeni keşifler katacaklarına inanıyorum.
Daha nice Hüseyin amca ve Saime teyzeler vardır ki gezmeyi seven, doğayı seven, iz bırakmaya çalışan insanların karşılaşması, imkansızlıkları değerlendirip paylaşma arzusunu yaşayanların kitap ve rotalarında buluşma arzusu ile bol gezili sağlık ve esenlikler dileğiyle...
Fırsat buldukça gezenbilir forumunu ziyaret edip okuyorum ve fotoğraflara bakıyorum.
Bazende videoları izliyorum.
Foruma tşk ekibe bizi düşündüren gezdiren güzellikleri gösteren paylaşmamızı sağlayan herkese teşekkürler yetmez ama okumadığım çok yer var inş.hızlandırcam bitirip günü birlik takibe geçcem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR