atlantis ve TRINITY ile basladigimiz yolculuga ne yazik ki dunyevi nedenler yuzunden bu senelik ara vermek zorunda kaldim. Pazartesi isbasi yapacagimi dusunmek, hele gecen hafta dolunay altinda kabak koyunu izledigimi, kelebekler vadisinde kelebek aradigimi, hisaronu kelebekler vadisi arasinda cam ormaninin icinden sagimdaki uzayi kaplayan nefes kesici manzaralari hatirladikca, pazartesi bilgisayar ekrani, telefon, onca problem, karmasa, telas, stres... hic de mutlu hissettirmiyor.
Planim tum yolu 2 yilda tamamlamakti, ilk etapta da cok guzel zaman gecirdim. Doga Ana ya her zaman oldugu gibi sukrediyor, boylesi bir huzur u tadabildigim icin kendimi cok ama cok sansli sayiyorum.
Atlantis, dort gozle mesajlarini bekliyorum, kim bilir ne guzel kareler yakaladin... Hangi etapta neresi zor, nerede kimlerle karsilastin, neler oldu, kimdin, kim oldun, soguk bira ve muhabbetle bekliyorum.
Trinity, Atlantis, baharda Xanthos - Kemer arasinda keyifli bir yuruyus planim var. Atlantis, dunku konusmamiza gore, patara taraflarindan yola cikacaktin. Gunbatimina da daha 2 saat kadar var, ben bu satirlari yazarken kemer e varmissindir bile. dilersen onumuzdeki bahar Trinity le ve katilan olursa diger arkadaslara yolu gosterebilirsin, cok sevinirim.