Likya Yolu 2007

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan philykia Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,366

philykia

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Likya Yolu'nun bir bölümünü Nisan ayı içerisinde yürüdük. Yürüyüşle ilgili bilgileri http://lykiaway.blogspot.com adresinde topladım.
En büyük sıkıntının böyle bir organizasyona katılım için grup oluşturma olduğunu gözlemliyorum.
Katılmak isteyenler buradan haberleşebilirler.

Etiketler

Merhabalar.
İlk olarak tebrik ediyorum çok güzel bir yolculuk olmuş. Benimde rüyalarıma giren 3 rotadan biri likya.
Bu rotada yürümek çok güzel 2008 nisanda neden olmasın yada mayıs ortası. Bu bölge ye tamam dediğimizde sizlere mutlaka danışacağım.....

philykia ayaklarınıza sağlık öncelikle. Bu yıl bitmeden ya da önümüzdeki yıl bahar aylarında gitme planım var. Düşsel yolculuktan çıkmasını istiyorum artık, bilginize efenim...

Arkadaşlar herkese selamlar. philykia link'te yer alan detaylı yazı için teşekkürler. Benimde düşündüğüm gezi planını sizlerle paylaşmak ve müsait olursanız beraberce organize olarak böylesi keyifli bir faaliyet gerçekleştirmek isterim. Kısmetse 2007 Eylül ayı ortalarında İstanbul'dan bisiklet kullanarak Likya Yolu başlangıç noktasına gelmek ve buradan yola devam etmek istiyorum. İsteyen İstanbul'dan bisikletle başlar isteyen belirleyeceğimiz buluşma tarihinde Likya Yolu başlangıç noktasında toplanarak yolumuza devam ederiz. İstanbul'dan Likya Yolu başlangıç noktasına kadar hafif ve temel ekipmanlar ile başlangıç noktası olan Fethiye'ye kadar gelmek. Oradan bisikleti İstanbul'a kargolamak ve İstanbul'da hazır olarak bırakacağım kamp malzemelerimi Fethiye'ye kargolatarak yola buradan devam etmek.

Katılmak isteyen...

;)

Likya yolu ne zamandır benim de planlarımın arasında . Ama bir türlü kısmet olmadı .
Listeye benimle başlayabilirsin Hasan :smiley:

Likya yolu için size tavsiyem bahar aylarını seçin , şu anda devam eden kavurucu sıcaklar maalesef performansı olumsuz etkileyebilir... :mad:

Eylül 3.4. haftalar ölüdenizden başlayıp dalyana yürümeyi planlıyoruz, umarım hava çok da sıcak olmaz. Bir taraf mavi, bir taraf yeşil keyifli bir yürüyüş olacak, katılmak isterseniz haber verin... :smiley:

Dalyan sıfır esinti biryerdi en azından ben bu ağustos başında ordayken öyle idi , keza Ölüdeniz de...Ama tabi herşeye rağmen gezinmeye değer yerler:smiley:Ama söylediğiniz tarihte biraz serin çöker.Zor gibi görünüyor ,Gerçi ekim başı İzmirde olucam ama haberdar edilmek isterim yinede belki uygun bir durum olursa katılmayı çok isterim....

Arkadaşlar merhaba... Ben Ankara'dan Ceren KINAY. Likya Yolu'nun tamamını 16 Eylül 2007 - 16 Ekim 2007 arası iki arkadaşımla birlikte yürümeyi planlıyorum. Fakat arkadaşlarımın gelememe durumları çıkabilir. Bu nedenle 16 Eylül 2007 tarihinde sabah 6:30 itibariyle başlangıç noktasında benimle buluşmak ve yolun tamamını yürümek isteyen arkadaşlardan haber bekliyorum. Aksi takdirde tek bayan olarak şartlar ne olursa olsun yola koyulacağım ama elbette ki bu biraz korkutucu... Sevgiler...

Bana ulaşabileceğiniz mail adresim: cerenkinay@yahoo.com ceren_kinay@hotmail.com

Selamlar,

17 eylül haftası salı-çarşamba gibi ölüdeniz den yola çıkıp, önce kelebekler vadisi, kabak, ardından da yürüyüşe devam edip dalyan a kadar gitmeyi, oradan da fethiye ye dönmeyi planıyoruz, daha doğrusu planlıyorduk. 2 kişi yürüyecektik. Lakin arkadaşım biraz önce işyerinden izin alamayacağını söyledi, halbuki benim iznimi değiştirme şansım yok. :( Ben de yalnız yürüyeceğim gibi görünüyor. katılmak isteyen varsa haber verebilirsiniz. ufuk.anil@yapikredi.com.tr

Gezenbilir dostlarım herkese selamlar. Likya Yolu yürüyüşüne başlamak üzereyiz. Gezi ile ilgili kısa seyahat notlarıma ve yol ile ilgili GPS koordinatlarıma http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,8596.0.html linkinden ulaşabilirsiniz.

Sevgili Doğadostları Merhaba

Antalya da yaşıyorum, Likya yolunu etap etap yürüyorum şimdilik Hisarçandır_Göynük etabını yürüdük,
Kekova'ya kadar yürüyen bir arkadaşımın Raporunu aşağıdaki linkden okuyabilirsiniz.
http://eng.ankara.edu.tr/~hsari/likya.pdf

atlantis ve TRINITY ile basladigimiz yolculuga ne yazik ki dunyevi nedenler yuzunden bu senelik ara vermek zorunda kaldim. Pazartesi isbasi yapacagimi dusunmek, hele gecen hafta dolunay altinda kabak koyunu izledigimi, kelebekler vadisinde kelebek aradigimi, hisaronu kelebekler vadisi arasinda cam ormaninin icinden sagimdaki uzayi kaplayan nefes kesici manzaralari hatirladikca, pazartesi bilgisayar ekrani, telefon, onca problem, karmasa, telas, stres... hic de mutlu hissettirmiyor.

Planim tum yolu 2 yilda tamamlamakti, ilk etapta da cok guzel zaman gecirdim. Doga Ana ya her zaman oldugu gibi sukrediyor, boylesi bir huzur u tadabildigim icin kendimi cok ama cok sansli sayiyorum.

Atlantis, dort gozle mesajlarini bekliyorum, kim bilir ne guzel kareler yakaladin... Hangi etapta neresi zor, nerede kimlerle karsilastin, neler oldu, kimdin, kim oldun, soguk bira ve muhabbetle bekliyorum.

Trinity, Atlantis, baharda Xanthos - Kemer arasinda keyifli bir yuruyus planim var. Atlantis, dunku konusmamiza gore, patara taraflarindan yola cikacaktin. Gunbatimina da daha 2 saat kadar var, ben bu satirlari yazarken kemer e varmissindir bile. dilersen onumuzdeki bahar Trinity le ve katilan olursa diger arkadaslara yolu gosterebilirsin, cok sevinirim.

Hasan halen Patara'da çadır atmış durumda. Yarından itibaren yola devam edecekmiş. En son bulunduğu noktayı aşağıdaki haritadan görebilir, soldaki ikonlar yardımıyla yakınlaştırabilirsiniz....

<a href="http://maps.google.com/maps/ms?f=q&hl=en&geocode=&ie=UTF8&t=k&om=1&msa=0&msid=102883784733391239676.00043b643cceb6c786172&ll=36.329786,29.227409&spn=0.201632,0.458679&z=12">Google Harita</a>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR