Likya Yolu - 15 Şubat

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertboz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,219

mertboz

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Merhaba 15 Şubat'da Fethiye Ölüdenizden Start alıp Antalya Beldibi'nde bitirmek istiyorum.Bu tarihte gidecek arkadaşlar varsa hep beraber yürüyebiliriz.

Etiketler

Ynt: Likya Yolu - 15 Şubat

Merhaba Mert kardeşim
Öncelikle seni yürekten tebrik ediyorum. İnan o kadar güzel bir şey gerçekleştirmişsin ki , bu o kadar basit bir iş değil. Yüreğinin götürdüğü yere gitmek harika. Galiba büyük bölümünde yalnızsın. Bana yürüyüş hakkında bilgi verirsen memnun olurum. Umarım kalan bölümlerde birlikte yürüyebiliriz. Cesaretin ve girişimin için inan senin adına ben gurur duydum. Ben iş nedeniyle bir yere gidemiyorum. Bir de karia yolu açılmış o da güzel. Neyse beni facebookuna ekleyebilirsin. Bülent AÇAR. bulent.ac@hotmail.com

Selamlar.

Bülent AÇAR

Öncelikle çok teşekkür ediyorum Bülent abi

Bence biz gençlere bu tarz şeyler daha çok teşvik edilmeli , çoğu benim yaşımdaki arkadaşlarım genelde yurtdışı veya tatil köyleri vs. seçiyorlar.Benimde Likya Yolu ile tanışmam esasında çok acayip oldu , ablamın arkadaşının eşi arkadaşları ile soğucak yaylasına sapanca kampa gittiler benide götürmek istedi.Kulağa çok hoş geldi 2 gün 1 geceli bir programdı akşam ateşin başında muhabbet ve tertemiz bi hava ile uyanmak insan a gerçekten çok güzel bir his veriyor.Daha sonra bunu nasıl yapabilceğimi araştırdım bir çok blog sitesindeki arkadaşlar ile görüştüm her ne kadar tek başına gitme deselerde inatcı yanım dinlemedi tabi acele etmeden 3 ay da bütün ekipmanlarımı eksiz şekilde temin edip.En sonunda yola koyuldum hiç korkmadım açıkcası yolda başıma bişey gelirmi vs. gibi zaten giden arkadaşlar veya gitcek arkadaşlar görücektir.Köy halkı çok yardımsever sizi gördükleri an ya bir portakal veya bir çay içmek veya yemek yedirmek için ellerinden geldikce ısrarcı olucaklardır.O doğa mükemmel zaten manzara yürümünüze çok engel oluyor o denize bakmaktan yürüyemez hale geliyorsunuz.Çok faydalı oldu benim için bu yürüyüş insanlar ile daha çok dialog kurmayı öğrendim TÜRKİYE de ne kadar güzel yerler varmış bilmediğim bunu öğrendim.Size başımdan geçen kısa bişeyi anlatıcam Likya Yolunda faralyadan kabağa doğru çıkıyordum.İki fransız arkadaş ile karşılaştım , yüküm biraz ağırdı zorlandığımı gördüler biri çadırımı aldı kendisi taşıdı diğer arkadaşta tempolu şekilde yürüyerek önden ilerleyip kendi çantasını bırakıp sonra geri dönüp benim çantamı taşıdı.Böyle insanlarda varmış dedim bana çeşitli tavsiyelerde bulundular çantamı beraber boşaltıp nelerden fedakarlık etmemin gerektiği anlattılar gösterdiler ve yaptıkta çok yardımcı oldular.Kısacası 24 yaşındayım ve şuan a kadar yaptığım en iyi aktivite ve tatildi , rotanın geri kalanını yürümek için can atıyorum.

mert tebrik ederim,biz yapamadık,sen yapmışsın,hangi tarihte yürüdün ?ne kadar sürdü?,viskiyi içtinmi?
kalan bölümü yürürken sana arkadaş olmak isterim
sevgiler,belki burada bir grup oluşur hep birlikte yürürüz
face benide ekleyebilirsin
muraterdogan74@hotmail.com

omnitemporal' Alıntı:
mert tebrik ederim,biz yapamadık,sen yapmışsın,hangi tarihte yürüdün ?ne kadar sürdü?,viskiyi içtinmi?
kalan bölümü yürürken sana arkadaş olmak isterim
sevgiler,belki burada bir grup oluşur hep birlikte yürürüz
face benide ekleyebilirsin
muraterdogan74@hotmail.com

Merhaba Murat abi

14 Şubat sabah Fethiye dalamandaydım ancak sağnak yağmur ile karşılaştım bir gün ovacıkta otobüste tanıştığım ingiltrede yaşayan aslen türk aile beni evlerinde bir gün misafir ettiler.Yaklaşık 3 hafta sürdü Ölüdeniz - Kaş arası haftada bir gün'ü hiç yürümedim bedenimin tatmiyle dinlenmesi için.Viskinin hepsini içtim valla :D ne yalan söliyim

umarım burada bir grup oluşturup hepimize uygun bir tarih ayarlayarak keyifli bir yürüyüş yaparız :D

22 Nisan 2012 Pazar Karaoz-Mavikent ten baslayarak Gelidonya Feneri uzerinden Adrasana,
23 Nisan da Adrasan-Olympos
24 Nisan da Olympos-Cirali-Tekirova-Phaselis yapıp Antalya ya dönmeyi planliyorum.

katılmak isteyen varmidir.

Osman

Osman bey
çok iyi olurdu hakikatten ancak benim işlerimin en çok olduğu zamana rastlıyor. Size güzel yürüyüşler dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR