Liberty Tepe Farı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sdkbrckmk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,314

sdkbrckmk

liberty 2.8 crd
Mesajlar
63
Tepkime Puanı
8
Yer
ordu
merhabalar

aracıma linkte görebileceğiniz tepe farından aldım. amerika için üretilen 4'lü tepe farlarından ancak henüz elime geçmedi.
montajına baktığımda ise baya bir ilginç gözükmekte,öncelikle tavanda 6 adet delik lazımmış ve matkap bu delikler matkap ile delinerek açılacak.....

matkap ile delme işi endişeye sebep oldu açıkcası , siz ne dersiniz bu konuda :smiley:


Mopar OEM Jeep Liberty Light Bar Kit - AutoTruckToys.com
 

Etiketler
ben olsam delmezdim :smiley: ama aldıysanız delinecek. ne diyebilirizki? far düğmesini de almışsınızdır umarım. düğmenin yeri direksiyonun solundaki süs çıtasının altında hazır. sigorta kutusunda da yeri hazır. ikinci olarak hazır tesisatı kullanırsanız o üst farlar sadece uzun farlar la birlikte yanarlar.
 

evet evet mecbur delinecek :smiley: komple set geliyor, yani tuşda içerisinde, yeri de dediğiniz gibi

bundan önce gördüklerimde de ancak uzun farlar yanarken açılabiliyor bu tepe farları, bu şekilde olmaması için yani kısa farlarda yanarken tuşa basarak açılmasını nasıl sağlayabiliriz?
 








nasıl yanacağı ile ilgili birkaç modifikasyon vardı internette. incelemek lazım. fiyat çok fazlaymış bence. bu paraya aynı yere en babasından led bar takılabilirdi. üzerinde iki tane daha alacak para kalırdı. elektrikli bisikelt parası valla.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,740
Kayıtlı Üye Sayımız
172,146
Kaydolan Son Üyemiz
Suatcım

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst