LC VX 80 HDJ 1994

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan URFI GORKEY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,777

Etiketler

Ynt: LC VX 80 HDJ 1994

evet aradaki farki gostermek istedim, bu arada yanlis anlasilmasin arac 2 ay once satin alindi , satilik DEGIL dir, deneyim , bilgi , paylasimi amacli iletidir...merak edenlere ; bana bugunku maaliyeti 80.000 tl ye yakindir , Tamamen kisisel zevk icin .

URFI GORKEY' Alıntı:
evet aradaki farki gostermek istedim, bu arada yanlis anlasilmasin arac 2 ay once satin alindi , satilik DEGIL dir, deneyim , bilgi , paylasimi amacli iletidir...merak edenlere ; bana bugunku maaliyeti 80.000 tl ye yakindir , Tamamen kisisel zevk icin .
Urfi Bey biliyorum yeni aldığınızı ;D Alana da satana da hayırlı olsun deyişi bir gezenbilir klasiği halini aldı da ondan yazdım, maliyetini de tahmin edebiliyorum rahatlıkla...Cidden çok güzel olmuş, kazasız belasız binin uzun yıllar inşallah...

Dogru yolu buldugunuza sevındım tekrardan gule gule kullanın altınızda eskısın.

Sayın Ürfi Abicim,

Tekrar Güle Güle kullan Aracını Çok Süper Olmuş Harcadığın Vakte ve Emeğe Değmiş Ama En Çok Sevindiğim Doğru Yoldasın

ONLY 80 DİYORUM. ;D ;D ;D

Urfi abi,

Eline emeğine sağlık,tekrar güle kullan.Araçtan memnun olmana inan herkesten çok ben sevindim.
Bizimkinlerin dediği gibi bu Kocaman araba ile çok maceralarım ve hatıralarım var,onun benim hayatımda ayrı bir yeri var.Bundan sonra da inşallah sana güzel anlar yaşatır. Evet ben arazide aracı limitlerinde kullanırım ama bakımlarını ve parçalarını kesinlikle orjinal olmasına dikkat ederim ve bu yüzdende sattığım kişiler memnun olmuşlardır.Senin de memnun olmana çok sevindim.
Bu aracın arazi performansı harikaydı hele 4.88 ile düşünemiyorum bile ama benim hayalimdeki aracı 3 sene takip ettikten sonra alınca, Koca oğlanı arazide daha fazla üzmeye gerek kalmadı.Bizim girdiğimiz etaplar genelde ormanlık ve dar yollar,koca oğlanı çok fazla kollamak zorunda kalıyor ve bir tarafını sürttürdüğümde içim acıyordu.Artı bir de hilüx de vardı, dolayısıyla araç fazlalığından dolayı ve seni kıramadığım için verdim,güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Senin de düşündüğün gibi bu araca 37x13x16 bogger lar yakışır,ilk gelen partiden 4 tane altına çek bence.

_MG_2406.jpg

Iyi dilekleri icin butun arkadaslara ve Recep Bey e tekrar tesekkur ederim, Allah herkese gonlundeki araca binmeyi nasib etsin.

Araç geldiğinde de güzeldi. Ama şimdi ayrı bir güzel olmuş...Zevkine ,şevkine ,vazgeçmeden uğraşmana ve emeğine helal olsun diyorum....Ancak bu kadar güzel olurdu...Her şeyin en iyisini kullanınca , uğraşınca sonuç böyle oluyor işte...Allah nazardan saklasın, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,587
Kaydolan Son Üyemiz
basenov

Çevrimiçi üyeler