Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lc Prado Araçlarımızda Karşılaştığımız Kronik Sorunları Paylaşalım.
ilk ben bildiklerimi yazayım :
3,0 dizel 2006 model 360,000KM
AIRBAG LAMBASI: surucu veya yolcu koltuğu altındakı kablo kısa kalıyor. ileri geri çekerken kırılıyor.ufak bir müdahale ile halloluyor.
ÖN KALORİFER SICAK-SOĞUK ÜFLEMESİ: ön sol ve ön sağ sıcak soğuk üfleyebiliyor.ön şöför tarafı sıcak üflerken ön yolcu tarafı soğuk üflüyor.dual fan servosu takılı kalıyor,servo sökülüp temizlenmesi gerekli. veya petek içi tıkanıyor temizlenmesi gerekli.
ARKA KLİMA :Arka klima sıcak üflemez.sadece soğuk üfler.ön klimayı açmadan arka klima çalışmaz.
KÖRÜK PATLAMASIradoların arka kısmı körükü sistem. sol arka çamurluk içinde kompresörü var.10 yaşını aşmır birçok pradoda körük patlaması görülüyor.körük değişimi gerekir. ben söküp ironman helezon yay taktım.sorun kökünden çözüldü.
Merhaba
2009 LC 3.0 D aracım var bi problemim war araçla ilgili klima lambası yanıp yanıp sönüyor klima devreden çıkıyor başına gelen var mı bu araçlarda yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler