lastik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan andshn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,727

andshn

Yeni Üye
merhaba,

yeni aldığım aracın lastiklerini değiştirmek istiyorum, aracım defender 110 3.0 dizel, daha çok şehir içinde kullanacağım ama meslek gereği şehir içinde de biraz offroad um, hem şehir içi hem offroad koşulları için lastik önerisinde bulunabilir misiniz? çok detaylı olmayan bir internet araştırmasından sonra bfgoodrich all terrain A/T yi bulabildim, bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye çok iyi olur.

teşekkürler
andaç

Etiketler
Ynt: lastik

mt tercih edin bf olarak

227721_498999396817516_1919888510_n.jpg

sakıncası yoksa ne kadar a aldınız 4 ünü? 245-75-16 için baktığımda AT 420TL civarıydı...

Slm :

Bu hafta bende bir takım BF satın aldım. A/T modelini tercih ettim. Bu model %60 asfalt %40 arazi şartlarına uyğun bir model.

Tanesine Kredi kartına 6 ay vadeli olmak şartıyla 360 TL verdim.

Ben bunu almayı Hüseyin beyin 130 luğunda takılı olduğunu görünce karar verdim.

Ölçü olarak 235 / 85 / 16 yı tavsiye ederim. Çünkü orjinal 750X16 nın tam karşılığı....

265 75 16 Bf Goodrich A/T kullandıgım lastik..

Birkaç görsel ekliyorum arazideki durumu hakkında fikriniz olsun..
Çamurda çekmediği boşa döndüğü bi anım olmadı ama sağa sola çok oynuyor araç çamurda yolda tutmakta zorlanıyorsunuz yani..asfaltta gayet güzel sessiz..

Slm :

Bu hafta bende bir takım BF satın aldım. A/T modelini tercih ettim. Bu model %60 asfalt %40 arazi şartlarına uyğun bir model.

Tanesine Kredi kartına 6 ay vadeli olmak şartıyla 360 TL verdim.

Ben bunu almayı Hüseyin beyin 130 luğunda takılı olduğunu görünce karar verdim.

Ölçü olarak 235 / 85 / 16 yı tavsiye ederim. Çünkü orjinal 750X16 nın tam karşılığı....
tel varmı acaba teşekkürler

şehir içi kullanımda park ederken ve manevra yaparken çok zorlanmamanız ve aynı zamanda yakıt tüketimizide arttırmamanız açısından ebatları fazla büyütmeyin ve defenderın orijinal ölçüleri olan 235/85/16 yı tercih edin derim.
ben yaklaık 1.5 senedir BF nin AT lastikerini kullanıyorum belirttiğiniz kullanım amacına kesinlikle çok uygun, MTler gibi asfaltta uğultu çıkarmıyor, günlük kullanımda asfaltta konfor sağlayacak kadar yumuşak ancak arazide dayanıklı olacak kadar sert, kayalık yüzeyler, çim, sert toprak, taşlık , kar ve buz ile çok derin olmayan balçık arazi için ideal, lakin kumlu veya çok yumuşak toprak ile derin çamur da o kadar da başarılı değil, gömülebiliyor bu tarz arazilere girecekseniz MT bakın yoksa BF nin AT leri son derece güzel.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR