Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. Ben zannettim ki, dusuk hava basıncı asfalt zeminde yuksek hızda zarar verir diyorsunuz (her ne kadar bu da dogru olsa da...)
Ancak, lastik basıncının dusurulmesi cok yaygın bir uygulama. Gerek bu forumda, gerek yabancı forumlarda gerekse youtube'de bununla ilgili pek cok bilgi ve video gordum.
Her lastik-jant kombinasyonu elbetteki basınç dusurmeye musait olmayabilir, ancak uygun olanlar da var. Lastige de zarar vermiyor. Aksine yuksek basınclı bir lastige, arazideki sivri taslar zarar verebilirken, basıncı dusurulmus lastikler bu tur sivri cisimleri daha iyi tolere ediyor.
Dedigim gibi, yurt dısında ki vatandasların araziye cıktıkları anda yaptıkları birsey lastik basıncı dusurmek. Adamlar icin offroad'un birinci kuralı gibi bir sey.
2-3 psi cok dusuk bir basınc. Kayada toprakta gercekten hasar verebilir lastige. Dolayısıyla genelde sadece derin karda gidenler bu basınclara dusuruyor lastik havalarını.
Ancak toprak, kaya çamur zeminlerde gidenler de 15 psi'a rahatça dusuruyorlar. O kadar da zarar verici oldugunu sanmıyorum, verse idi bu derece yaygın bir uygulama olmazdı. Aksine tutusu artırdıgı icin tekerin patinaja dusme ihtimali azalıyor ve yıpranması da azalıyor diye dusunuyorum.