Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
amerikalılar özel kilitli jantlarla ( beadlock) 2-3 psi a kadar lastiklerini indirip kayaların üzerinde geziyorlar mesela... ama tabi lastiklerde ona göre...
Benim anlattiklarimin hepsi yasadigim olaylardir.ing iktisat mezunuyum yillardir araclarla
ugrasirim.benim dogrularim bunlar sizin dogrulariniz farkli olabilir.
Benim anlattiklarimin hepsi yasadigim olaylardir.ing iktisat mezunuyum yillardir araclarla
ugrasirim.benim dogrularim bunlar sizin dogrulariniz farkli olabilir.
Doğru kelimesi kişiden kişiye değişir. Diplomanın uğrastığım konuyla alakası olmadığı için devamında yıllardır araçlarla uğraşırım diye açıklama yapmıştım zaten. Lastik teknolojisinin bu konuyla ne alakası olduğunu anlıyamadım. Benim anlattıklarım yaşadıklarım. Eğer bu konu lastik teknolojisiyle alakalı ise ya ben teknolojiyi arazide göremedi. Teknoloji araziye çıkamamış
1997 defender imin jantlarını değişmek istiyorum,şu an üzerinde olanlar klasik jantları,disco 1 in jantları olur diyolar fakat çıkmasını bulmak zor,yeniside to much money olduğundan,alternatif olarak ne kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
lastik olarak bu işin uzmanlari bf goodreach öneriyorlar senin bahsettiğin lastiklerin benzerlerini ben kullandim çamur ve karda başarılı ,ancak asvalt ve kuru zeminlerde yol tutuşu zayıf,bır eksiside çok seslı olmaları karar senin.