LandCruiser HJ 60 4000 cc 6 silindir 2H Dizel Motor 1987 model

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrah artarslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,155

Etiketler
Ynt: LandCruiser HJ 60 4000 cc 6 silindir 2H Dizel Motor 1987 model

Arkadaşım hayırlı satışlar diliyorum klima ve hidrolik direksiyon orjinalmi sonradanmı takılmış araca

hidrolik direksiyon orjinal , klima sonradan takılmış diye biliyorum ama orjinali mi takılmış yoksa başka bir klimamı takılmış bilmiyorum açıkcası.

Hayırlı satışlar kardeşim aracın güzeldi nasip bundan sonrasına :smiley:

.

Fotoğraf1488.jpg

Fotoğraf1486.jpg

Fotoğraf1483.jpg

Fotoğraf1409.jpg

bugün de bir arkadaşımız lastikleri istedi , parçalayıp mı satsam bilemedim. :D

ziya abi hayırdır satıyorsun bence bu araç satılmaz sonra ararsın selamlar

Merhaba Emrah,
Arabayı bence dayınla takas yap ne dersin.
Hayırlı müşteriler bende satıyorum biryerde 4x4 burunlu mercedes var biri 6 teker diğeri 10 teker niyetim birini alıp yürüyen ev haline getirmekti fakat 6 teker olan satılmış bakalım kısmet.
Türkülerle kalın sağlıkla kalın.

kardesler oto' Alıntı:
ziya abi hayırdır satıyorsun bence bu araç satılmaz sonra ararsın selamlar

emrah ben abi araçtan çok memnunuz valla üzülerek satılığa çıkardık ama daha seri ve konforlu birsey alıcaz tekirdağa sürekli gidip gelebilecek L200 hilux gibi bakalım hayırlısı

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Emrah,
Arabayı bence dayınla takas yap ne dersin.
Hayırlı müşteriler bende satıyorum biryerde 4x4 burunlu mercedes var biri 6 teker diğeri 10 teker niyetim birini alıp yürüyen ev haline getirmekti fakat 6 teker olan satılmış bakalım kısmet.
Türkülerle kalın sağlıkla kalın.

selamlar abicim valla ford un hakkını dayım veriyor biz onun kadar iyi bakamayız o arabaya :smiley: . mercedesi alırsınız umarım güzel birşey ortaya çıkartacağınız kesin .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri