altay41
benim diger aracim bj75
Ynt: Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım
benim de bj45+30 um var ,gelsem olurmu ;D ;D
benim de bj45+30 um var ,gelsem olurmu ;D ;D

fissek' Alıntı:İyimiş,40 mı bu? ;D
recep bey nasilsiniz,uzun zaman oldu ,bursa daki bulusmaya gelirsiniz demistim ama yoktunuz(kendir yaylasindaki)BJ 45' Alıntı:45 pickup
altay41' Alıntı:recep bey nasilsiniz,uzun zaman oldu ,bursa daki bulusmaya gelirsiniz demistim ama yoktunuz(kendir yaylasindaki)
BJ 45' Alıntı:Teşekkürederim çok iyiyim Altan Bey, ümid ederim sizler de iyisinizdir. Daha önceki kamplara eşimle beraber katılmıştık. Fakat Toyota sever arkadaşlarım bu kampları, hanımlarını almadan bekar olarak yaptıkları için benim hanımda haklı olarak sohbet edecek hemcinslerini bulamadığından gelemiyoruz. Bakalım, ümidim 40 çıların aktivitelerinde... Belki onlar aileleri ile kamp yaparlarsa koşa koşa katıllırız ve tabiki zevk duyarız Neyse Altan bey' cim bir sordunuz bin işittiniz. Keyifli günler dileği ile, hoşçakalınız.
altay41' Alıntı:benim de bj45+30 um var ,gelsem olurmu ;D ;D
aozturk' Alıntı:benim de bj60 - 40 ım var, gelsem kabul mü![]()
![]()
![]()
Bakkan' Alıntı:Valla bir kelime bir işlem gibi oldu.
Dostlara her zaman davetlidir. 40 serisi sahibi ve tutkunları dedik zaten.
Gelene sadece kalıcı bir 40 serisi dövmesi yapıcaz o kadar, kabul edersiniz heralde. ;D ;D
aozturk' Alıntı:Burakçığım,
Biliyorsun benim ilk aşkım FJ 40 tırOnun yeri başkadır. Sonra fj 60 şimdi bj 60 . Bu camiada olupta 40 ' serisini bilmeyen varmı acaba. Dövme kabul ama yaptırmaya gerek yok o bizim içimizde hep bir sevdadır
![]()
![]()
![]()
Bakkan' Alıntı:Valla bir kelime bir işlem gibi oldu.
Dostlara her zaman davetlidir. 40 serisi sahibi ve tutkunları dedik zaten.
Gelene sadece kalıcı bir 40 serisi dövmesi yapıcaz o kadar, kabul edersiniz heralde. ;D ;D
hsbasar' Alıntı:Çağlarda geliyor desene ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ergunucyasar' Alıntı:1- Burak Akkan (bakkan) 1984 FJ40 İstanbul
2- Ömer Aksu (vadili) 1981 FJ45 İstanbul
3- H.Sedat Başar (hsbasar) 1984 FJ40 Ankara
4-Recep Pehlevan 1985 bj45 istanbul
5-Ergun Üçyaşar (ergunucyasar) 1983 FJ40 iSTANBUL
6-Mustafa ZOR 1984 fj 45 istanbul