Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bakkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,849

Etiketler

Ynt: Landcruiser FJ\BJ 40-45 serisi araçları buluşturalım

Antalya daki Suphi abi de İstanbla yerleşecekti. Yarın bir arayayım.
Kırmızı FJ40 ı var.

altay41' Alıntı:
recep bey nasilsiniz,uzun zaman oldu ,bursa daki bulusmaya gelirsiniz demistim ama yoktunuz(kendir yaylasindaki)

Teşekkürederim çok iyiyim Altan Bey, ümid ederim sizler de iyisinizdir. Daha önceki kamplara eşimle beraber katılmıştık. Fakat Toyota sever arkadaşlarım bu kampları, hanımlarını almadan bekar olarak yaptıkları için benim hanımda haklı olarak sohbet edecek hemcinslerini bulamadığından gelemiyoruz. Bakalım, ümidim 40 çıların aktivitelerinde... Belki onlar aileleri ile kamp yaparlarsa koşa koşa katıllırız ve tabiki zevk duyarız Neyse Altan bey' cim bir sordunuz bin işittiniz. Keyifli günler dileği ile, hoşçakalınız.

BJ 45' Alıntı:
Teşekkürederim çok iyiyim Altan Bey, ümid ederim sizler de iyisinizdir. Daha önceki kamplara eşimle beraber katılmıştık. Fakat Toyota sever arkadaşlarım bu kampları, hanımlarını almadan bekar olarak yaptıkları için benim hanımda haklı olarak sohbet edecek hemcinslerini bulamadığından gelemiyoruz. Bakalım, ümidim 40 çıların aktivitelerinde... Belki onlar aileleri ile kamp yaparlarsa koşa koşa katıllırız ve tabiki zevk duyarız Neyse Altan bey' cim bir sordunuz bin işittiniz. Keyifli günler dileği ile, hoşçakalınız.

Recep kardeşim,
ailece ,çoluk çocuk daha güzel ve eğlenceli olur,bizler dağda bayırda kurtlarımızı döküyoruz.
Kamplarda ailece olmak daha güzel bencede.Biz burda genelde ailece toplanıyoruz.Onlar muhabbetteyken bizde dağlara çıkıyoruz.
Bizim burda her yer kamp yeri için uygun.
sağlıcakla kalın

Abiler çok haklısınız, o zaman şimdiden ailecek olacak diyelim. ;)

Valla bir kelime bir işlem gibi oldu.
Dostlara her zaman davetlidir. 40 serisi sahibi ve tutkunları dedik zaten.
Gelene sadece kalıcı bir 40 serisi dövmesi yapıcaz o kadar, kabul edersiniz heralde. ;D ;D

aozturk' Alıntı:
benim de bj60 - 40 ım var, gelsem kabul mü :D :D :D

Bakkan' Alıntı:
Gelene sadece kalıcı bir 40 serisi dövmesi yapıcaz o kadar, kabul edersiniz heralde. ;D ;D

Burakçığım,

Biliyorsun benim ilk aşkım FJ 40 tır ;) Onun yeri başkadır. Sonra fj 60 şimdi bj 60 . Bu camiada olupta 40 ' serisini bilmeyen varmı acaba. Dövme kabul ama yaptırmaya gerek yok o bizim içimizde hep bir sevdadır :D :D :D

Ahmet Abi bu sevda bitmez ;D

aozturk' Alıntı:
Burakçığım,

Biliyorsun benim ilk aşkım FJ 40 tır ;) Onun yeri başkadır. Sonra fj 60 şimdi bj 60 . Bu camiada olupta 40 ' serisini bilmeyen varmı acaba. Dövme kabul ama yaptırmaya gerek yok o bizim içimizde hep bir sevdadır :D :D :D

Bakkan' Alıntı:

Çağlarda geliyor desene ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ergunucyasar' Alıntı:
1- Burak Akkan (bakkan) 1984 FJ40 İstanbul
2- Ömer Aksu (vadili) 1981 FJ45 İstanbul
3- H.Sedat Başar (hsbasar) 1984 FJ40 Ankara
4-Recep Pehlevan 1985 bj45 istanbul
5-Ergun Üçyaşar (ergunucyasar) 1983 FJ40 iSTANBUL
6-Mustafa ZOR 1984 fj 45 istanbul

Arkadaşlar, yalnış görmediysem 54 sayfa sürmüş LC FJ 40 başlığı altında muhteşem muhabbet var, ordan bize bir şey kalmıyor. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR