land rower defender ihaleleri ve satış noktaları resmi kurumdan satış bilgileri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ta5che Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,777

ta5che

Kamp III
Yer
mersin
kırıkkale bahsislide ihalesis satışlar

kırıkkale (16).jpg

kırıkkale (19).jpg

kırıkkale (18).jpg

Etiketler
Ynt: land rower defender ihaleleri ve satış noktaları resmi kurumdan satış bilgileri

buranın telefon numarasını buldugumda yazacam ilgilenen arkadaşlar bizzat mke le konuşsunlar

kırıkkale (35).jpg

Ynt: land rower defender ihaleleri ve satış noktaları resmi kurumdan satış bilgileri

ihalesizmi kardeş bunlar kim satıyor nerde satıyor yardımcı olabilirmisin

selam gecen sene gittim kardeşimle yaklaşık 500 tane land rower defender vardı istediginiz tipte üstü kapalı 5 kapı üstü acık tenteli pikapı hangi tip ararsanız ben üstü kapalılara baktım aracların durumuda hiç iyi degildi 5 tanesini begenebildim ama amasyadan gelenler oldu onlar daha önçe almışlar 2 tane bir tane daha almaya geldiler söylediklerine göre lastiklerine ve kupasına cok dikkat edin gerisi önemli degill diye bilgi verdiler üstünde numaralar bulunuyor istediginizi begenip alabiliyorsunuz ihalesiz anında teslim üstü acık olanlar 3.500 üstü kapalı 5 kapılılar 4.500 den ihalesiz satılıyor

son durumları ne oldu bilmiyorum orada ki calışan yetkilisinin telefonunu buldugumda buradan arkadaşlara yazacam bir zat kendiniz arar bilgi edinebilirsiniz ta5che mersin 5 bölgesi saim yel saygılarımla

oradan arac alırken herşeye hazır olmak lazım ben aldım daha yeni bakım ihaleye girdim almaya gittim ihale hertürlü bana kalmış kapılar değişmiş panzotlar yok daha neler neler "v" kayısını sokmuşler dünün gerisini....

EVET KATILIYPORUM COK SORUN ORADAKİ BUNLARLA İLGİLNEN ADAM SÖKÜYOR HEP SATOYOR İŞTE

sdurdu' Alıntı:
oradan arac alırken herşeye hazır olmak lazım ben aldım daha yeni bakım ihaleye girdim almaya gittim ihale hertürlü bana kalmış kapılar değişmiş panzotlar yok daha neler neler "v" kayısını sokmuşler dünün gerisini....

Yani ihale sonuçlandıktan sonra mı bir takım parçalar sökülüyor.?

tabii ihale falancıya kaldığı an işler değişiyor
benim kapılar lastikler(bitikte olsa şişiktiler) şarj dinamsı marş muşuru "v" kayışı bunlar şimdiğe kadar gördüklerim daha neler çıkacak allah bilir
allahım da bunların canını yaksın diye mevlama her an yalvarıyorum fitil fitil cıkar tek duam bu

mkekteftis@mkek.gov.tr

http://www.mkek.gov.tr/foIletisimBilgileri.aspx

konuyu ilinizin ulaştığı her noktaya ulaştırınız lütfen.

buradaki araçlar 5 sene önce filan gelmiş 5 senede nelerini söküp satmış oraya bakan sorumlusu yapıyor

ben cumhurbaskanlığına kadar yazdım gerisi ......

cok iyi yapmışsınız bunları adam etmek için ne masraflar yapıyoruz . oradaki sorumlusu yüzünden sanayide aylarca ugraşıyoruz

Elleri ayakları kırılasılar. Hırsızlığın alası bu. İhale şartnamesine bakmak gerek ihale sonrası şartlar değiştiği için fiyat da değişmeli bu durumda. Ama amaç hırsızlık oldu mu her engel aşılıyo tabi. Yediklerinden fazlasını öderler inş.

Bu tip durumla karşılaşmamak için aracın ihaleden önce bol bol fotoğrafını çekin ve her fotoda mutlaka ihale için aracın sagına soluna yazdıkları numarayıda göstemeye çalışın motor aksamını çekerken olabildiğince yukarıdan çevreyi de ekrana sıgdıracak şekilde fotoğrafını çekin aracı aldığınız zamanda yine fotoğraflarını çekin eksik olan malzemeler için dava acın ve dava dosyasına da çektiğiniz resimleri koyun ihale şartnamesindeki şartlar için fiyat verdiğinizden dolayı daha sonradan değişen şartlar için mahkeme marifeti ile indirim talep edebilirsiniz. ki bu durum bir çok ihalede yapılır ve işe de yarar ( ispatlayabilirseniz suçlu hakkında da şikayetçi olun, ispat edemiyorsanız asla bahsetmeyin. birde karşı tarafın tazminatı ile uğraşmayın :smiley: )

( efendim şartnamede şöyle yazıyor böyle yazıyor baştan kabul ettik diye birşey yok. arada hak kaybı varsa yada bir zarar doğmuş ise bu durumuda ispatlaya biliyorsanız onların ihale şartnamesi sadece şartname olarak kalır gerisinde hukuk konuşur. onlara da tek yapması kalan iş başına diktiği adamın görevini kötüye kullanması yada görevin gerektiği şekilde yapımaması konusunda ilgili personelden savunma almak ve ilgili prosedürü çalıştırmak olacaktır.

ozntan' Alıntı:
Bu tip durumla karşılaşmamak için aracın ihaleden önce bol bol fotoğrafını çekin ve her fotoda mutlaka ihale için aracın sagına soluna yazdıkları numarayıda göstemeye çalışın motor aksamını çekerken olabildiğince yukarıdan çevreyi de ekrana sıgdıracak şekilde fotoğrafını çekin aracı aldığınız zamanda yine fotoğraflarını çekin eksik olan malzemeler için dava acın ve dava dosyasına da çektiğiniz resimleri koyun ihale şartnamesindeki şartlar için fiyat verdiğinizden dolayı daha sonradan değişen şartlar için mahkeme marifeti ile indirim talep edebilirsiniz. ki bu durum bir çok ihalede yapılır ve işe de yarar ( ispatlayabilirseniz suçlu hakkında da şikayetçi olun, ispat edemiyorsanız asla bahsetmeyin. birde karşı tarafın tazminatı ile uğraşmayın :smiley: )

( efendim şartnamede şöyle yazıyor böyle yazıyor baştan kabul ettik diye birşey yok. arada hak kaybı varsa yada bir zarar doğmuş ise bu durumuda ispatlaya biliyorsanız onların ihale şartnamesi sadece şartname olarak kalır gerisinde hukuk konuşur. onlara da tek yapması kalan iş başına diktiği adamın görevini kötüye kullanması yada görevin gerektiği şekilde yapımaması konusunda ilgili personelden savunma almak ve ilgili prosedürü çalıştırmak olacaktır.
aynen katılıyorum üstadım size.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

SON KONULAR

Geri