Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yücel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 320,353
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

gelmek isterim de... uygun yollu olsun. teğetmiş meğet.

moderatör abi bi el atıver, şu mesajları bir konu başlığına toplayıver.

Etiketler

TAMAM O ZAMAN
ben de kameraman arkadaşım emrah ve motoru yenilenmiş disco m la olay yerindeyim
ve en güzel gezenbilir haberini yapmaya da söz veriyorum:smiley::smiley:
(montaj da kolay olacak, haberi yaparken şu cj yi çıkar, şu toyota görüntüye girmesin şu arkada duran defenderi ön plana çıkaralım, discolar daha çok görünsün diye cımbız montajdan kurtuluruz-görüntüyü daya alta müzik iki de cümle bittiii:smiley:

Deep' Alıntı:
Arkadaşlar, kusura bakmayın Haziran'da yapacağımız doğa sporları festivalimize odaklandığımız için çok fazla zaman ayıramadım ancak 17 Mayıs Pazar günü İzmit Kuzuyayla ve Erçova yaylasını içeren günübirlik bir Gezenbilir Land Rover buluşması yapabiliriz.
bencede bu çok iyi olurr ne kadar aracım bu geziye yetişemeyecek olsada bir şekilde orada olurum...

O kadar LR birarada iken bunu kaçıramam...
Kabul ederseniz -araçsız- ben de gelmek isterim 8)

zapatista' Alıntı:
TAMAM O ZAMAN
ben de kameraman arkadaşım emrah ve motoru yenilenmiş disco m la olay yerindeyim
ve en güzel gezenbilir haberini yapmaya da söz veriyorum:smiley::smiley:
(montaj da kolay olacak, haberi yaparken şu cj yi çıkar, şu toyota görüntüye girmesin şu arkada duran defenderi ön plana çıkaralım, discolar daha çok görünsün diye cımbız montajdan kurtuluruz-görüntüyü daya alta müzik iki de cümle bittiii:smiley:

ahahahahahaha çok iyi ya ; Avantarındaki fotonun büyügünü Kıbrıs gezinde gördüm, direk arşive aldım süper çıkmış.

SDC' Alıntı:
O kadar LR birarada iken bunu kaçıramam...
Kabul ederseniz -araçsız- ben de gelmek isterim 8)

Sevtap seni zaten "Fahri LRO" kabul ettik, mutlaka bekleriz. ;)

Düzce'de turuncu bir defender vardı. Kullanmadım ama hemen sürücü koltuğuna oturdum. Biraz zor sığdım ama sol kol olayı sanki abartılı anlatılıyor. Tamam sıkıntılı ama değer. Oradan sanki tüm dünya ayağınızın altında gibi görünüyor, bayıldım...Hatta bir "defender hatırası" fotoğrafım da var artık :smiley:

ahahahahahaha çok iyi ya ; Avantarındaki fotonun büyügünü Kıbrıs gezinde gördüm, direk arşive aldım süper çıkmış

tesekkürler.....umudumuz daha güzellerini gezide çekebilmek:smiley::smiley:

Sevtap abla senide land cıların arasında görmek istiyoruz. Daha sonraki gezilerde nedersin. Şelale yokuşunu çıkarken çoğu arkadaş hızınada hasta oldu.

GSLH' Alıntı:
Sevtap abla senide land cıların arasında görmek istiyoruz. Daha sonraki gezilerde nedersin. Şelale yokuşunu çıkarken çoğu arkadaş hızınada hasta oldu.

Eyvallah Ömer, yakında Düzce kadar güzel bir gezide görüşürüz ;D ;D

düğün de orda olsun:smiley:
kır lr düğünü:
çocukların adını da ,,disco, renç, defender falan koyarız:smiley:
şaka tabi...
mutluluklar dilerim..buraya video ve resimlerle sizi gelmiş gibi yaparız..sevgiler:smiley:

arkadaşlar, Haziran'daki festivalin hazırlıkları çok yoğunlaşacak gibi bu sebepten buluşmamızı 17 Mayıs Pazar günü yapalım, yeri de İzmit Maşukiye olsun, Kuzuyayla-Erçova arası gezeriz

zapatista' Alıntı:
düğün de orda olsun:smiley:
kır lr düğünü:
çocukların adını da ,,disco, renç, defender falan koyarız:smiley:
şaka tabi...
mutluluklar dilerim..buraya video ve resimlerle sizi gelmiş gibi yaparız..sevgiler:smiley:

Çok teşekkürler :smiley:

Şu işi haziran başı yapsak, 17-18 mayıs tada 2 düğün daha var dostların. Diyeceksiniz işin suyunu çıkardın diye de işte malum düğün mevsimi başladı. Neyse siz plan yapın resimlere ortak oluruz. Şimdiden iyi geziler.

Deep' Alıntı:
arkadaşlar, Haziran'daki festivalin hazırlıkları çok yoğunlaşacak gibi bu sebepten buluşmamızı 17 Mayıs Pazar günü yapalım, yeri de İzmit Maşukiye olsun, Kuzuyayla-Erçova arası gezeriz

Kampli degil anladigim kadariyla... dogru mu?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR