bencede bu çok iyi olurr ne kadar aracım bu geziye yetişemeyecek olsada bir şekilde orada olurum...Deep' Alıntı:Arkadaşlar, kusura bakmayın Haziran'da yapacağımız doğa sporları festivalimize odaklandığımız için çok fazla zaman ayıramadım ancak 17 Mayıs Pazar günü İzmit Kuzuyayla ve Erçova yaylasını içeren günübirlik bir Gezenbilir Land Rover buluşması yapabiliriz.
zapatista' Alıntı:TAMAM O ZAMAN
ben de kameraman arkadaşım emrah ve motoru yenilenmiş disco m la olay yerindeyim
ve en güzel gezenbilir haberini yapmaya da söz veriyorum
(montaj da kolay olacak, haberi yaparken şu cj yi çıkar, şu toyota görüntüye girmesin şu arkada duran defenderi ön plana çıkaralım, discolar daha çok görünsün diye cımbız montajdan kurtuluruz-görüntüyü daya alta müzik iki de cümle bittiii
SDC' Alıntı:O kadar LR birarada iken bunu kaçıramam...
Kabul ederseniz -araçsız- ben de gelmek isterim 8)
GSLH' Alıntı:Sevtap abla senide land cıların arasında görmek istiyoruz. Daha sonraki gezilerde nedersin. Şelale yokuşunu çıkarken çoğu arkadaş hızınada hasta oldu.
discovery-V8' Alıntı:oki doki 24 mayısta gösterelim cümle aleme LR farkını.
zapatista' Alıntı:düğün de orda olsun
kır lr düğünü:
çocukların adını da ,,disco, renç, defender falan koyarız
şaka tabi...
mutluluklar dilerim..buraya video ve resimlerle sizi gelmiş gibi yaparız..sevgiler
Deep' Alıntı:arkadaşlar, Haziran'daki festivalin hazırlıkları çok yoğunlaşacak gibi bu sebepten buluşmamızı 17 Mayıs Pazar günü yapalım, yeri de İzmit Maşukiye olsun, Kuzuyayla-Erçova arası gezeriz