Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yücel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,121
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 320,371
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Şu malum konu ile ilgili,

Zaten o konu baştan yanlış ve yanlı açılmış.
Hiç LR ile alakalı bir konu değil. Birilerini karalamak üzerine gibi hissettim.
Veya Lafı bir yerlere getirip insanları rencide etmek maksadlı gibi.
Bence üzerinde kafa yormamıza bile gerek yok.

Boş açılmış. Boş boş devam ediyor. Bir ara kilitlenmişti oh be demiştim. Ama yine açılmış malesef.
Hiç rahatsız olmaya gerek yok. Farkındaysanız yazanların bazıları da third-party(iyi niyetli yazılmış olanları tenzih ederim) , Yani ne Jeep ne de LR sahibi olmamamalarına rağmen
sıırf ortalık kızışsın diye yazıyor. Benim yazdıklarımdan dolayı bir hatam varsa da afola, özür dilerim. :-[

Ben o protestoyu şöyle yapmayı tercih ettim, O konuya cevap yazmayıp, cevaplarıda okumuyorum. Vakit kaybı oluyor.
Listeden eklenmek veya çıkmak tamamen sizin insiyatifinizde, ama Liste "LR ciler biz kaç kişiyiz" listesi. Sadece Offroad yapanlar listestesi diye bir ibare göremedim. Yine de sizin kişisel tercihiniz, Ama bir kere daha kararınızı gözden geçirirseniz sevinirim. Saygılar. Hakan.

Etiketler

hakan bey çok ciddiye almışsınız bence tartışmaları..ne biz lr yi üretiyoruz, ne de jeep ci arkadaylar...parayı bastıran ikisini de alabilir..onun için önemli olan arabanız ve sizsiniz ona nasıl baktığınız:smiley: bence de aracınız çok güzel..gelin bu tartışmalara ve kendini marka ile özdeşleştirenlere gülüp geçelim bi daha bu tür tartışmalara girmeyelim...saygılarımla...serkan tahmaz

Yunus Bey Selam,

Sayfayı kirletmek istemiyorum. Tepki değil çağrı. Atılan taşlara, yapılan şakalara (her şakanın altında gerçeklik payı vardır ) karşı bir önlem... Yazışmaları pasif hale getirebilirsek kiminle uğraşılacak merak ediyorum? Ergun Bey güzel bir konuda şaka yaptı ve kapışmalar giderek sertleşti. İnsanın fikri neyse zikri odur. Ve inanın en sert zikirler bu kapışmalarda yaşandı. Bizlerin konu başlığı altında yazıyorum rahatım, umarım sataşan düelloya falan davet eden olmaz. Yahu insanlar ne kadar meraklılar birbirlerine çamur atmaya. Bırakın abicim cevap vermeden keyfimize bakalım. DUMAN kadar realist ve ılımlı bir gezi arkadaşı nadirdir. Markası belli ama adam Defender videolarımı aldı siteye indird. Adamın amacı gezmek ve paylaşmak ve onunla çıktığım her geziden evime tek parça halinde döndüm. Ben maaşlı bir adamım, arabamı kırıp ustayı zengin edecek param yok. Cevap vermeyelim bırakalım ortalık durulsun. Bakın sizi ve Yavuz abiyi kızdırıp cevap vermenizi sağlayıp dikkatinizi çektim. Tepkiniz için teşekkür ederim.

Bu arada LÜTFEN İSİMLERİMİZİ SİLMEYİN. Allah haricinde evrende hiçbir güç beni LR markasından koparamaz. Sizlerle yazışmaktan ve tanışmaktan çok mutluyum

Sevgilerimle

mail.jpg

Merhaba Serkan Bey,

Sizden ve diğer arkadaşlarımdan özür diliyorum, kendimi frenleyemeyip aşırı tepki verdim.

Sevgiler, iyi haftalar

Ben bugün hakkında bir örnek vereyim 12 nisanda düzenleyecegim gezi için tek defender keşif gezisine gittik yolda birikmiş kar engeline takılan hiç tanımadıgım istanbuldan bir XJ kullanan birine rasladık aynı yere bizde vurduk ama kar geçilecek gibi degildi hemen ayak üstü tanıştık takılın peşimize dedik başka yerlerde deneme yattık etabı belirledik
demek istediğim konu ben Land rover sevdalısı biriyim başka araç tanımam sevmemde 23 senedir çeşitli modeller sahibi olduğumdanda belidir
sonra kamp yapma yerine gittik güzelce mangalımızı yaptım hoş off road sohpetleri yaptım fikir alışverişi vs vs
ve 12 nisanda yapacagımız off road gezisinede davat ettik mutlaka geleceklerini ifade ettiler

benim off road anlayışım bundan ibaret kimseyi yarı yolda bırakmam beni birakanıda tanımam bir metal yıgınından dolayı kimseyi kırmam off road ruhuna sahip herkezle gezerim uymayanıda çevreye zarar verenide kırarım hatta kovarım

Benim için ne aracı olduğu degil kimin kullandığı önemli

Arkadaşlar daha fazla sayfayi kirletmeden liste harici yorum yazmayalım
Selamlar yunus...

HakanBastoncu' Alıntı:
Yavuz Abi Selam,

Sitede polemikler arttı. Şakayla başlayan JEEP vs. LR. muhabbetleri kırıcı ve itici olmaya başladı. Konuyla alakam olmamasına rağmen 29 Mart Esenceli gezisindeki RR Classic'e kadar sataşmalar başlamış.
hakan ben o yazılanları tekrar tekrar okudum ama esenceli gezisine bir atıf bulamadım.8 mart'taki bir geziye gönderme var.yalnış anlamış olabilir misin ?

umutkaptan' Alıntı:
Güven çıktımı def sanayiden ufak bi kaza olmuştu galiba

Bu pazar cikacak ummarim.

Bu arada ankete katilim icin;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29213.20;topicseen

Deep' Alıntı:
arkadaşlar, yakında bir LR buluşması yapmak farz oldu, şile civarı iyi olur sanırım izmitli arkadaslar da gelir
Mert bey şile dediniz içim cız etti biz
forumdan 5 defender izmitteyiz sadece arkadaş gurubum hiçbirimizin gelebileceğini zannetmiyorum izmit çıvarında olsa çok iyi olacaktı :smiley:

Az daha ortaya gelin yahu, MKG , ben , Umutun Takoz (sayılırmı bilmiyorum ;D ;D ) ve Uğur Hocam var, Defenderin birinide yetiştirisek Kardeşimde katılır.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri