Land Rover Raw Defender 110 LE

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VitaEsMorte Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,783

Etiketler
Ynt: Land Rover Raw Defender 110 LE

sanırım araç metalik100%mat boya kodunu bulabilirmiyiz acaba yeni bi 110 sw topluyorum deneyebilirim

sade araçlar herzaman hoşuma gitmiştir böle etiketsiz yazısız felann ...

LR Raw Defender 110 LE Renk Kodu;

Bahsi geçen araba hakkındaki yazılarda -

http://www.theautochannel.com/news/2005/07/12/137255.html
http://www.autoblog.com/2007/12/19/holland-gets-special-edition-land-rover-to-benefit-malaria

G star için özel üretilmiş "pennine grey" renginden bahsediliyor. Stephen Hull'ın web sitesinde, yeni renk kartelasında pennine grisi ve pembroke grisi olarak yer alıyor. Kartelada, arabanın üzerindeki renk gibi görünmüyor. 1991-1994 yılları arasında kullanılmış, renk kodu LRC476, ve LRC476D - (daha koyusu)

Renk muhteşem...
ilerde kısmet olursa bir tane defender alacağım, alırsam böyle bir renge boyatırım,(tabii yakıt masrafına katlanmaya cesaret edebilirsem :smiley: )

Çok geç kaldığımın farkındayım fakat şu bahsetilen muhteşem DEFENDER'i nasıl görebilirim.

Tekrar fotoğrafları yükleseniz ne kadar güzel olur, hem sizlerde hatırlamış olursunuz.

Teşekkürler.

Serhat

sertem41' Alıntı:
Çok geç kaldığımın farkındayım fakat şu bahsetilen muhteşem DEFENDER'i nasıl görebilirim.

Tekrar fotoğrafları yükleseniz ne kadar güzel olur, hem sizlerde hatırlamış olursunuz.

Teşekkürler.

Serhat

img10.jpg

DSC01487.jpg

DSC01488.jpg

6a00d8345195ca69e2011570d6ab22970b-800wi.jpg

Raw-Defender-08.jpg

Beni kırmadığınız için çok teşekkür ederim, gerçekten görülmeye değermiş.

saygılar.

Serhat

walker' Alıntı:
LR Raw Defender 110 LE Renk Kodu;

Bahsi geçen araba hakkındaki yazılarda -

http://www.theautochannel.com/news/2005/07/12/137255.html
http://www.autoblog.com/2007/12/19/holland-gets-special-edition-land-rover-to-benefit-malaria

G star için özel üretilmiş "pennine grey" renginden bahsediliyor. Stephen Hull'ın web sitesinde, yeni renk kartelasında pennine grisi ve pembroke grisi olarak yer alıyor. Kartelada, arabanın üzerindeki renk gibi görünmüyor. 1991-1994 yılları arasında kullanılmış, renk kodu LRC476, ve LRC476D - (daha koyusu)

tabi hangisi olduğunu bilmiyoruz doğal olarak:smiley:

Merhaba,

Göktürk'te çok sık gördüğüm, fotolarını gönderdiğiniz Defender'a çok benzer bir 110 var. sahibi Gezenbilir'den midir bilmiyorum. Araç: mat donanma grisi - tavan kızıl kahve rengi. Bu renk kombinasyonunu yakın bir zamanda LRM ( Land Rover Magazine ) dergisinde de görmüştüm.

Mat renkler son üç yıldır tüm dünyada çok moda.

saygılar,

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba,

Göktürk'te çok sık gördüğüm, fotolarını gönderdiğiniz Defender'a çok benzer bir 110 var. sahibi Gezenbilir'den midir bilmiyorum. Araç: mat donanma grisi - tavan kızıl kahve rengi. Bu renk kombinasyonunu yakın bir zamanda LRM ( Land Rover Magazine ) dergisinde de görmüştüm.

Mat renkler son üç yıldır tüm dünyada çok moda.

saygılar,

Barış

İş bankasının yanındaki sokağa parkediyordu, uzun zamandır görmüyorum ama, bir yerlere gitti galiba.

Merhaba,

Evet, İşbankası yanındaki sokakta. Yaz boyu yoktu, geçen hafta yine aynı yerde park etmişti.

Tophane önündeki otoparkta da görüyorum bazen, gün içerisinde.

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba,

Evet, İşbankası yanındaki sokakta. Yaz boyu yoktu, geçen hafta yine aynı yerde park etmişti.

Tophane önündeki otoparkta da görüyorum bazen, gün içerisinde.

Barış
:smiley: Bende görüyorum akşam işe giderken ama hafta sonları yok dışarı gidiyor galiba yada başka yere park ediyordur geçenlerde iki def vardı orda
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri