Land Rover ihalesi 30 adet

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MaNDaLiNa_ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,529

MaNDaLiNa_

Ana Kamp
Selam arkadaşlar.
30 dk önce özel hareketten bi arkadaşla karşılaştık ona defender ihalesi olup olmadıgını sordum.Bana 90-93 model araclar oldufgunu ama daha ihale acılmadıgını yakında acılacagını söyledi.Bana yardımcı olmasını söyledim telefon numarası verdi.
Ben telefonda konuştum .yetkili kişi ellerinde 30 adet defender oldugunu söyledi ama bunları tek tek degilde toplu halde 1 kişiye satılacagını söyledi.
Ama arac karşılıgında para yerine belli miktarda sıfır arac istediklerini söyledi.Emniyetin kullana bilecegi degeri kadar belli arac istiyolar yani.
Israr etmeme ragmen tek arac satışının mümkün olmadıgını belirtti.

Bende ihaleyi kazanan kişiden benim icin 1 arac almak konusunda bana yardım etmelerini rica ettim.Gidip resim cekmek konu hakkında bilgi almak istedigimi söyledim.İhale ilanı verilmedigi icin ilk başta istemedi ama ısrar edince saat verdi 15:00 gelirsen uyardımcı olacagını söyledi.
Ben 15:00 te dükkanımı kilitleyip arac resimleri cekip konu hakkında bilgi almaya gidecem.Geldigimde ögrendigim bilgileri burda sizlerle paylaşırım.

Arkadaşlar bildiginiz gibi arac ihalesi henuz acılmadı ihale sonrası ihaleyi kazanan kişiden ne yapıp edip bu araclardan 1 tane mutlaka almak istiyorum şayet sizlerdende almak isteyen olursa benimle irtibata gecerseniz daha uygun fiyata alabiliriz belki.
Sonucta adam 30 adet defenderi elinden cıkarmak ve yaptıgı masrafları hafifletmek icin ilk alıcılara zorluk cıkaracagını sanmıyorum.Cok cok zengin bi adam degilse acele tarafından 5-6 aracı satıp nakit para elde etmek isteyebilir diye düşünüyorum.
İnş burdan bi arkadaşımız aracları alır banada uygun fiyata satar ;D ;D

Şu an maddi acıdan arac alacak imkanım yok iş yerimi satlıga cıkardım satarsam sivil birinden arac almayı düşünüyordum ama eger ihaleyi kazanan kişi bakalım bana yardımcı olursa bor alıp bu araclardan mutlaka bi tane almak istiyorum.
Bu gün gidip görüşmemin ayrıntılarını sizlere iletirim.Şimdiden cok heycanlıyım yazdıkca yazıyorum k. bakmayın.

Not: Arkadaşlar mesela 10 kişi olursak ihaleyi alacak kişiden bizim icin yardımcı olmasını isterim sonucta az önce dedigim ilk etapta maddi acıdan rahatlamak icin belli miktarda arac icin kolaylık saglayabilir.Özellikle benim bu sıkışık zamanımda kolaylık yaparsa sevincten havaya ucarım...

Etiketler
Ynt: Land Rover ihalesi 30 adet

Slm arkadaşlar aracları görmeye gittim ama sordugum arkadaş bana 30 tane arac oldugunu demişti yada ben öyle anladım gittigimde 2 adet vardı land rover ihale 10 gün icinde yapılacakmış garaj görevlisinin telefonunu aldım ihale sonuclanınca beni arayıp haberder edecek ihaleyi alan kişi uygun fiyata verise araclardan birini almayı düşünüyorum.
Sizlere istemeyerekte olsa yanlış bilgi verdigim icin özür dilerim.

BİRİNCİ ARACTAN RESİMLER
Bu aracın ön konsolu cok temiz ve bakımlı ama ic döşemesi berbat

durumda ama kapı kolları cam acma kapama yada kapı kilit mandalları

yerli yerinde ve calışır vaziyette.
5z1bo4.jpg

Arac güzel duruyor ama ön kısmında ufak tefek sorunlar var
opnu4l.jpg

Bahsettimgim kısım sag köşedeki farın üstü bide her iki aracın motor

kaput köşelerinde acılma var.
1zbz1j7.jpg

23j27ps.jpg

Aracın döşemesi berbat durumda
afkf9h.jpg

Ön gögüs cok temiz bakımlı
20qnbix.jpg

Bu aracın sıfır stepnesi var resimdende anlaşılıyor zaten.Ben

araclara bakarken ne iş yaptıgını anlamadıgım sivil bi usta gelip

stepneyide sökecegini söyledi.
garaj görevlisi onu niye söküyosun dedi adam abi baksana sıfır lastik

var arabada diyince uyus oldum adama :(
2462ct0.jpg

İKİNCİ ARACTAN RESİMLER

Bu aracın kaportası dış dörünümü duruşu cok süper dış tarafta göze

batan abartılacak bi durum yok.
11ui32p.jpg

10yngqr.jpg

15p4a5g.jpg

Diyer aracta oldugu gibi bundada kaporta kısmında acılma vardı.
qq2wr6.jpg

Her iki aracta cok güzel heybetli duruyor
svkl5e.jpg

İşte bu aracın sevmedigim tarafı ön gögüs kısmı paslanmış kirli

bakımsız bazı yerleri kesilmiş süngerleri görünüyor.
afjb6o.jpg

bg8epj.jpg

Bu aracın ic döşemesi koltukları cok temiz sanırım uzun zaman
olmamıştır yaptırılalı.
20hwl00.jpg

İcerden kapıları kilitlemek icin dügmeleri yok cam ac kapa kolları

yok ufak tefek şeylerde vardı.
2h3nbf7.jpg

Buda geri kalan 28 aractan resimler.Keske hepsi land rover olsaydı.
24yvivo.jpg

Eger birinci aracın ön gögüs kısmı,lastikleri ve koltuklarını ikinci araca taksalardı hiç düşünmeden ikinci aracı almak isterdim ama şimdi kararsız kaldım ihale sonuclansın kısmet olursa tanıdık bi usta ile beraber gidip birini alacam artık.

Benim CJ bitiyor bir tanede Land yapıyım diyorum uygun olursa bir tane de ben alırım.

hiç motoro olmasın motor dediğin ne kii 1500 tl bir motor alıp takar yürütürsun önemlı olan kaportası döşemesi gerisi olmasın..

adrenalim' Alıntı:
hiç motoro olmasın motor dediğin ne kii 1500 tl bir motor alıp takar yürütürsun önemlı olan kaportası döşemesi gerisi olmasın..

Benzin-dizel anlamında sormuştum. Özel harekatın eski araçlarının benzinli olduğunu biliyoruz, 1993 model de benzinli mi merak ettim. Selamlar.

Arkadaşlar araclar benzinli 2.500 motor. Motorlarında sorun yok aldıgın gibi binip gidebilirsin şayet ordaki işe yarar parcaları söküp degişmezlerse dedim ya ben ordayken bi usta vardı şunu sökelim bunu sökelim diyordu.
Birinci acacın koltukları ve döşemesi berbat durumda ama ön gögüs kısmı cok temiz lastikler yeni.İkinci aracın ise döşemesi yeni ön gögüs kısmı ve lastikler kötü 2 aracta calışır kullanılır durumda.
İhale 10 gün icinde yapılacak ihale bitsin aracları alan adamla görüşecem fiyatı bana uyarsa alırım diyer arac icin ise sizler icin yine yardımcı olurum.Şu ihale bi yapılsın ben adamla konuşayım istedigi fiyatı buraya yazarım.
Ben eger olurda aracı alırsam ic döşemelerini yaptırıp tüp taktırcam oldugu gibi binmeyi düşünüyorum.Çünkü her sene yaşı dolan aracları satıyorlar 1-2 sene sonra 94-95 modelleri satacaklar o zamana kadar oldugu gibi binerim sonra bunu satıp onlardan birini alırım masraf yaparım şu an bu düşünce var aklımda.Bu benim ilk arazi aracım oldugu icin hem arac hakkında deneyimde kazanmış olurum o yüzden alırsam sadece arac döşemesi ve tüp taktırcam şimdilik.

Slm arkadaşlar.Aracların ihalesi 4 gün önce yapıldı şehir dışından birisi almış aracları.30 arac beraber satıldıgı icin ihaleyi alan kişi defenderleri bu yüzden almış.
Ben ihaleyi alan kişi ile telefonda görüştüm.Uygun gelirse param yeterse bi tanesini almayı düşünüyorum.Gereken evrak işlerini hal etmek icin geldiklerinde kendisi icinde görüşecegim.
Bana aracların bakım ve onarımını yaptıktan sonra fiyat belirleyecegini söyledi bakımı ve onarımı yapılmış arac icin bütcem yetmeye bilir bende oldugu gibi almak istedigimi söyledim.Bide başka şehire nakliye masrafı olacaktır oldugu gibi ver ben yaptırırım dedim.
Neyse buraya geldiklerinde kendileri ile görüşüp fiyat ve diyer konularda ayrıntılı bilgi verebilirim.Eger araclardan birini almak isteyen olursa şimdiden belirtirse bende 2 aracı almak icin pazarlık edip daha uygun fiyata alabilirim.

Slm Mandalian link dstm. Bu kişiyle konuşmuşsun. Fiyat tellaffuz etti mi ? Aşagı yukarı ne olur gibilerinden...... Ben de bu konuyu takip ediyorum. Bilgi verirsen sevinirim. İyi günler.. :D

İhaleyi alacak kişi oda piyasasını bilmiyor bana ne verebilecegimi sordu piyasasını bilmedigi icin bende ic döşemesi yapılmış boyası yapılmış bakımı yapılmış yeni lastik takılmış bakımlı bi araca 8 bin istiyolar dedim ona 8,500 liralık bi defender linki verdim.

Sende bu fiyattan aracı başka şehire götürecek masrafı bakım,döşeme,lpg , trafige cıkma velgeleri ruhsat muane vs giderleri cıktıktan sonra neyse o fiyata vereceksin deidm.
Karşımdaki şahıs aracların tam lsitesi elinde olmadıgını hangi aracın kaca alındıgı net belli degilmiş buraya geldiginde beni telefonla arayıp yanıma gelecegini söyledi.

Ayrıca araclar ingiliz yapımı otokarın degil en güzel tarafı bu bence :smiley:

Ben arac sahibi ile detaylı görüştükten sonra sizler bilgi veririm kısıtlı bi bütcem var arac icin ben alamazsam bile sizlerin alması icin yardım olurum yinede.

Hadi bakalım hayırlısı... Bende takipteyim. Beni de biligiklendirirsen sevinirim..... İnsallah beraber land sahipi olmak ümidiyle.. ;D

bekece' Alıntı:
Hadi bakalım hayırlısı... Bende takipteyim. Beni de biligiklendirirsen sevinirim..... İnsallah beraber land sahipi olmak ümidiyle.. ;D

İnş.
Bende arac sahiplerinin gelince telefon acmasını bekleyecem aradan 2-3 gün gecsin gelmezlerse tekrar telefon acıp ne zaman geleceklerini sorarım.

Şuraya bir işaret koyalım, konuyu takip etmek açısından. Herkese selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR