rkayaci
" 4x4 şart"
[size=8pt]Arkadaşlar kullandığınız yada sahip olduğunuz freelander model ve resimlerini burada paylaşabiliriz.
Sevgilerle [/size]
Sevgilerle [/size]
Wintermute' Alıntı:Linkteki listeyi yanlış saymadıysam 13 kişi.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22758.780
Bende 2010 Freelander 2 Select var.
[attachment=1]
[attachment=2]
Wintermute' Alıntı:İki aracı birbiriyle karşılaştırmak zor gibi. FL1 kullanmadım, ama bildiğim kadarıyla iki aracın ortak kullandığı parçalar bir avucunuza sığabilecek sayıda.
Daha büyük lastik çapı, terrain response, vs. vs. gibi farklar oldukça fazla. Ancak her ikisi de land rover, her ikisi de heryere gitmek için yapılmış, gidiyorlar da
Umarım birgün beraber gezip karşılaştırma şansımız olur. Selamlar
Emrah
Wintermute' Alıntı:Bu lastiklerle gittiği kadar gidiyorum. Bazı başka konulardan aracı değiştirmeyi düşünebileceğimden dolayı şimdilik lastik konusuna el atmadım.
Selamlar
Wintermute' Alıntı:Değiştirme konusunu satmayı düşününce görüşürüz.
Bu arada yıl sonu gibi Freelander 2'lere bir facelift geliyor. Yeni görünüm piyasaya çıkınca mevcut 2010'a kadar olan FL2'lerin ikinci elleri biraz düşer. En azından o zamanlara kadar bekleyin derim.
black188' Alıntı:2006 TD4. yeni aldım.Araç pazartesi teslim edilecek, o yüzden resimlerini ilerde eklerim.
hayırlı olsunblack188' Alıntı:2006 TD4. yeni aldım.Araç pazartesi teslim edilecek, o yüzden resimlerini ilerde eklerim.