Ynt: Land Rover Freelander Kullananlar Buraya... Aceba kaç kişiyiz ?
sancar18' Alıntı:
merhaba ben siirt den yunus ... 1999 model benzinli 5 kapı freelander kullanıcısıyım. kitapçığını bulamadım ve burada belirtilen linklerden de beceremedim. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim....
çok özür dilerim ama olmuyor, bana fotokopi olarak gönderebilecek arkadaşım var mı? inanın çooook yardımcı olursunuz bana.... 99 1.8 5 kapı freelander kitapçığı
sancar18' Alıntı:
çok özür dilerim ama olmuyor, bana fotokopi olarak gönderebilecek arkadaşım var mı? inanın çooook yardımcı olursunuz bana.... 99 1.8 5 kapı freelander kitapçığı
Merhaba Ben Bülent.. 99 Model 1.8 Lpg(brc)li Freelander im var.. hor kullanılmamış Freelander herkese tavsiye ederim.. ben Kaçkarlar da kullanıyorum ve çok memnunum.. selamlar..
TULUMCU' Alıntı:
Merhaba Ben Bülent.. 99 Model 1.8 Lpg(brc)li Freelander im var.. hor kullanılmamış Freelander herkese tavsiye ederim.. ben Kaçkarlar da kullanıyorum ve çok memnunum.. selamlar..
hayırlı olsun,
ortamında kullanınca kıymeti anlaşılır bu araçların
Kamp II teşekkür ederim.. kıymeti bilinip iyi bakılmış bir Freelander herkesi çok mutlu edebilir.. yeterki aracı iyi tanıyalım ve kapasiteleri dahilinde zevkini çıkaralım..