Safranbolu yolu?
Nefis yermuğla,köyceğiz yolu
hayırlı olsun. hangi özelliklerde kaç model aldınız?Merhaba Freelander 1 den sonra Freelander 2 alarak aranızdayım yaşadığım tecrübeleri burdan sizinle paylaşacağım
Merhaba,hayırlı olsun. hangi özelliklerde kaç model aldınız?
Motor bmw tarafından üretilmiş, şanzuman japon jatco tarafından imal edilmiştir. diri toplu bir fr1 bulursanız alabilirsiniz. 3 yıldır kullanıyorum, viraj güvenliği, konforu çoğu yeni model araca göre daha iyi. Webasto bulunması bu kış günlerinde aracın(aslında motoru önden ısıtmak için) hızlı ısınmasını sağlıyor. Yakıt olarak sakin kullanım şehir içi 9-10 lt, uzun yolda 7 lt yi gördüm. öok geniş bir iç hacim(kardeşlerine göre) olmasa da yeterli alan sunuyor.Herkese Merhaba, yaklaşık 2 haftadır freelander td4 hse araç bakıyorum. Herkes birşey söylüyor. Açıkcası sizlerin deneyimlerinden bilgisinden yararlanmak istiyorum. ALAYIM MI? Nelere dikkat edeyim. Km kaç olmalı. Fiyat aralığı ne olmalı. Çok yeniyim umarım bilgilendirirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılar
190 hp olandan mı? allah kaza bela vermesin. km kaç? sorun olmazsa fiyat söyler misiniz? fr1 imi satıp almak istiyorumMerhaba,
2008 model Hse paket 2.2 td4 en dolusunu aldım
Merhaba aracım 260000 km de. Fiyat konusuna gelirsek son anda aldım şu an fiyatları artıyor yılbaşından itibaren aldığım fiyatında üstüne çıktı maalesef190 hp olandan mı? allah kaza bela vermesin. km kaç? sorun olmazsa fiyat söyler misiniz? fr1 imi satıp almak istiyorum
Hoşgeldin hayırlı olsunMerhabalar aranıza yeni katıldım istanbul ikamet yaş 35 fl 1 2005 td4 hse sahibiyim yakında foto atarım