Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,371
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

bu resimdeki aracı, temmuz ayında izmit'e ktm motorumu almaya gittiğimde pazar günü yuvacık barajı üstündeki yaylada çekmiştim. izmitli dostlar tanıyordur muhtemelen.

bu aracı ise ramazan bayramı tatilinde mersin'den istanbula gittiğimde, kadıköy poyraz sokaktaki motorsiklet malzemeleri satış mağazalarının orada gördüm. çok hoştu:smiley: paylaşmak istedim. bayağı emek ve para harcanmış gibi geldi bana.

Etiketler

bora1071' Alıntı:
bu aracı ise ramazan bayramı tatilinde mersin'den istanbula gittiğimde, kadıköy poyraz sokaktaki motorsiklet malzemeleri satış mağazalarının orada gördüm. çok hoştu:smiley: paylaşmak istedim. bayağı emek ve para harcanmış gibi geldi bana.

Türkiye'de tektir o Defender. Yeni sahibine hayırlı olmasını diliyorum.

Photoshop'sız ;D

2000-09-27-belgrad lopez 534s.jpg

bora1071' Alıntı:
bu resimdeki aracı, temmuz ayında izmit'e ktm motorumu almaya gittiğimde pazar günü yuvacık barajı üstündeki yaylada çekmiştim. izmitli dostlar tanıyordur muhtemelen.

G4 olan ile aynı guruptanız
Diğeri 2,8cc TGV Motorlu TC de tek yeni sahibini bilmiyorum ama hayıırlı olsun. Eski sahibimi ??? boşver bu forumdan değil

Bu Defender'i tek yapan motorunun kısaca özellikleri:

International HS 2.8 TGV

International is a worldleading engine manufacturer and produces the original Land Rover 300 Tdi engines for years already.
Now a new, modern version of this engine is available: the HS 2.8 TGV.

Based on de 300 Tdi, this engine has a bigger displacement, adjustable turbo, reinforced crankshaft and many more innovative techniques.
This results in a 20% powerrate increase and a 30% higher torque

hs28l_i_gg_8FO_PakWheels(com).jpg

nkurtkaya' Alıntı:

International HS 2.8 TGV

International is a worldleading engine manufacturer and produces the original Land Rover 300 Tdi engines for years already.

Based on de 300 Tdi, this engine has a bigger displacement, adjustable turbo, reinforced crankshaft and many more innovative techniques.

anladım şans eseri desenize en iyisini fotoğraflamışım:smiley: keşke satmasaymışsınız taş gibi duruyordu.

bora1071' Alıntı:
nkurtkaya' Alıntı:

International HS 2.8 TGV

anladım şans eseri desenize en iyisini fotoğraflamışım:smiley: keşke satmasaymışsınız taş gibi duruyordu.

Benim değil. Olsa satmaya kıyamazdım sanıırm. Motoru dışındaki donanımı da TR'de eşi benzeri olmayanlardan. Ön arka diferansiyel ARB kilit, yükseltme, procomp amortisörler, iç donanımı vs... Tüp tampon, vinç, ön koruma, aydınlatmalar...

Nejat abi yanarım yanarımda şu TGV yi didikleyemedim ona yanarım

buda diğer defenderin atraksiyon fotoru buda çok emek verilmiş puma motorlu bir araçtır
indexphp.png

yunus bager' Alıntı:
Nejat abi yanarım yanarımda şu TGV yi didikleyemedim ona yanarım

buda diğer defenderin atraksiyon fotoru buda çok emek verilmiş puma motorlu bir araçtır
indexphp.png

Yunus;

Sahibinden.com'da 170 küsür tane Defender ilanı var. İçlerinde en iyisi diyebilirim. Discosit satılırsa, peşinden koşacağım araçlardan birisi bu Def.

International HS 2.8 TGV motor'u nereden bulmuş olabilir acep :smiley: Hollanda'da bir abimiz 5500 EUR + Kit masrafları istiyor bu motor için ama güncel fiyatımıdır bilemem..

http://www.prinsmaasdijk.nl/landroverengine/indexframehs28.html

nordic1903' Alıntı:
International HS 2.8 TGV motor'u nereden bulmuş olabilir acep :smiley: Hollanda'da bir abimiz 5500 EUR + Kit masrafları istiyor bu motor için ama güncel fiyatımıdır bilemem..

http://www.prinsmaasdijk.nl/landroverengine/indexframehs28.html

Eğer bu motoru aracınıza takmak istiyorsanız, Hüma Oto ile görüşmenizi tavsiye ederim.

nordic1903' Alıntı:
Türkiyede de bulunabilir olması güzel..Umarım fiyatı da uçuk değildir..

Teşekkür ederim Engin Bey..

Saygılar

Cenk

300TDİ' ın sıfırı 19 bin+ KDV olarak düşünülürse, TGV biraz uçuk gibidir...

Umut Bey ;

19 000 nerdeeee , 6000 EUR + 1000 TL Gümrük masrafı nerdeeee...Size Hollandalı abimizle bu konu ile ilgili mail yoluyla irtibata geçtiğimi bildirmek isterim..Teslim şartlarında bir acayiplik yoksa bu motorun Türkiye'ye gelişi 300 TDI dan çok daha ucuza malolacaktır.

Saygılar

Cenk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri