Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,559
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

ndoganci' Alıntı:
hahahaha

tamam yaşımız biraz fazla olabilir ama daha ölmedik yaw.... tecrübe de önemlidir böyle çamurlu durumlarda :smiley:))))

Tecrübenin önemi yadsınamaz ama genç ve güçlü olmak da avantajlıdır çamurda (!)

Etiketler

ndoganci' Alıntı:
hahahaha

tamam yaşımız biraz fazla olabilir ama daha ölmedik yaw.... tecrübe de önemlidir böyle çamurlu durumlarda :smiley:))))
Naci abi hiç merak etme gerçek yaşını bilmeyenler en az 10 yaş daha genç zannediyordur ;)

sevgili yunus

çok naziksin teşekkür ederim

ben seni korurum korkma birşey olmaz, biliyorsun menüye bakmak serbest ama ısmarlamak problem olabiliyor...

ndoganci' Alıntı:
ben bu arkadaşlarla her türlü geziye katılır ve onlara elimden geldiği kadar yardımcı olurum herkezin içi rahat olsun...

altug onaran' Alıntı:
Naci abi biz gençler dururken siz büyüklerimizi böyle çamur için yormak istemeyiz biz gerekli çalışmaları yaparız ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Ben yorum yapmayayım neolur nolmaz ::smiley: :-X

gokhanlro' Alıntı:
Naci nedense aynı düşüncelere bende sahibim...... yardımlaşma güzel şey beeeeee

ufukozkan' Alıntı:
Bende bir jeep ci olarak gozum kapali atlarim o camura yahu :D :D :D

çağlar' Alıntı:
bu gibi durumlarda japoncu, amerikancı, ingiliz aristokratı ayrımı olmaz sanırım.. ::smiley:

Kelebek melebek derken sen şunlara bak hele , iki güzel hatun görünce aristokrasi falan rafa kalkmış ;D ;D ;D Yunus senin yorum en tehlikelisi olmuş , "aslında yardım etmek için içim gidiyor ama hanım gözümü oyar" durumu var ;D

yavuz

ben sadece endişelenen arkadaşlar olabilir kaygısı ile hareket etmiştim, hani yardımsever ve düşünceli bir orta yaşlı insan olarak....

ndoganci' Alıntı:
yavuz

ben sadece endişelenen arkadaşlar olabilir kaygısı ile hareket etmiştim, hani yardımsever ve düşünceli bir orta yaşlı insan olarak....

Tabi canım tabi bende aksini düşünmedim zaten, ingiliz centilmenliği işte ;D ;D ;D

tabi tabi

yoksa bana ne elin arabası çamura batarsa batsın....

ama insan dayanamıyor işte, yaedım etmek geliyor içinden içinden....

discovery-V8' Alıntı:
Kelebek melebek derken sen şunlara bak hele , iki güzel hatun görünce aristokrasi falan rafa kalkmış ;D ;D ;D Yunus senin yorum en tehlikelisi olmuş , "aslında yardım etmek için içim gidiyor ama hanım gözümü oyar" durumu var ;D
;D ;D ;D
Yavvv kim koydu bu fotoları buraya başımı belaya koyacakçar ;D ;D ;D içim gider tabi canım defenderi göz göre göre batırmışlar ;) ;) ;) ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D
Yavvv kim koydu bu fotoları buraya başımı belaya koyacakçar ;D ;D ;D içim gider tabi canım defenderi göz göre göre batırmışlar ;) ;) ;) ;D ;D

;D ;D ;D

Durum çok açık ve net anlaşılmıştır ;)

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D

Defender ı batırmışlarda sende yavaş yavaş batıyorsun haberin olsun ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.