Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,329

Etiketler

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

xano hakan kardesim selamlar :smiley:

uzun zamandir gorusemedik gelecem sana en kisa zamanda .
nihayet bizim defender da ortaya cikti ama camper tadilati devam ediyor .,
bunuda defender resmi olarak koyuyorum ilgilenenlerin dikkatine :smiley:

selamlar erhan

photo1.jpg

Volk' Alıntı:
tam safari aracı olmuş
ben bu araclar dan st lucia isimli caribbean adasin cok vardir turlarda kulanirlar ,ama hatriladigin kadariyla arka dingilde difransiyel yok bosta,, ilave dingil gibi

zinciros' Alıntı:
ben bu araclar dan st lucia isimli caribbean adasin cok vardir turlarda kulanirlar ,ama hatriladigin kadariyla arka dingilde difransiyel yok bosta,, ilave dingil gibi

bu konuda emin değilim. Daha önce internet'te okuduğum bir yazı dizisine göre, yukarıda resmi verilen yeşil 6x6 Defender'ın altyapısı (şase ve yürüyeni) Range Rover Classic 6x6 imiş. Üzerine Defender kasası oturtmuşlar. Yazı dizisini bulursam, burada paylaşırım.

bende bahsettigim araclarin resimlerini sizinle paylasmak isterdim ,ama artik oralara gidemiyorum gemicilk isini biraktim:(:(

SDC' Alıntı:
................. suratımda hep aynı gülümseme var ;D ;D ;D

nasıl olmasın o gülümseme. akşam yatarken gördüğümüz, gündüzleri gömlek cebimizde taşıdığız hayali gerçekleştirdin.

gülümsemen eksik olmasın. allah beterlerinide nasip etsin. ( 109-110-130 ) :smiley:

erhan110' Alıntı:
xano hakan kardesim selamlar :smiley:

uzun zamandir gorusemedik gelecem sana en kisa zamanda .
nihayet bizim defender da ortaya cikti ama camper tadilati devam ediyor .,
bunuda defender resmi olarak koyuyorum ilgilenenlerin dikkatine :smiley:

selamlar erhan

dört gözle gelmeni bekliyorum. bizim ambulansın kardeşinin geçirdiği evrimi görmek istiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR