Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,298
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

d[attachment=2]

landrovervenison.jpg

LandRover-WhatTuneMovesYou.jpg

landroveryellow.jpg

landroverzoo.jpg

lr2.jpg

Etiketler

yeter ki siz isteyin.kaç model olduğunu bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama ben 62 ya da 64 sanıyorum

09082009(002).jpg

Teşekkür ederim, ayrıntıları görünce daha güzel gözüktü gözüme ;D ;D

Sen Bolu'daydın sanırım ama yine de sorayım, sizde mi bu araç?

hayır malesef değil.bizim evin önüne parketmiş bir fotoğraf almıştım :D
land lı fotoğrafımız olsun :D

sevtap abla seri2 ler birbirine çok benzer aralarındaki model farkı dışardan pek anlaşılamaz
ama ben genede idda ederimki bu araç 67-68-69-arası ;)

nerden anlıyorsun yunus abi ben hepsını karıştırıyorum, bunlar çinlilere gibi ( hepsi birbirine benziyor)

ben o deliği sonradan açılmış sandım ikisi yan yana olan fotoğraf varmı yunus abı 1-2

adrenalim' Alıntı:
ben o deliği sonradan açılmış sandım ikisi yan yana olan fotoğraf varmı yunus abı 1-2
ahbe teşke olsa illa çeken birleri vardır ama bende yok hani sen bizim seriesin fotosunu verecektın bana ne oldu

tanpondaki delikten bizimkindede vardı ama fotoda belli olmuyor

080613_185252.jpg

evet abı bu araç ile kaç kuşağın anıları var hiç düşündün mü :D :D evet ben de bir fotoğraf var arabanın üzeri uşak dolu ;D ;D

adrenalim' Alıntı:
evet abı bu araç ile kaç kuşağın anıları var hiç düşündün mü :D :D evet ben de bir fotoğraf var arabanın üzeri uşak dolu ;D ;D
bundan önceki seri2 ile şimdi bizim defenderle yaptıklarımızı babamlar yapardı :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri