Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,396
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

hsbasar' Alıntı:
1. fotoğraftaki Seri III ün benzerini, 1998 de gölede 10 gün kadar kullanmıştım.
Hemde 3000 m nin üzerindeki dozer yollarında. Çok rahat bir araç.

birde aslanlı fotoğraf çok hoşuma gitti ;D

Aslanlı fotoğraf benim de favorim, aracın içindekiler zaten altlarına yapmış olmalılar. Safari de bozulan defender a dair bir film vardı geçenlerde:smiley: 130pick up ı ayrı bir yere koymak lazım defenderlar içinde bence. Pick up ruhu başka birşey. Modifikasyon ile 3-4 inch yükseltip 4,75 ratio ve 38 inch MT projem vardı bir vakit :smiley:

Etiketler

sailor06' Alıntı:
Aslanlı fotoğraf benim de favorim, aracın içindekiler zaten altlarına yapmış olmalılar. Safari de bozulan defender a dair bir film vardı geçenlerde:smiley: 130pick up ı ayrı bir yere koymak lazım defenderlar içinde bence. Pick up ruhu başka birşey. Modifikasyon ile 3-4 inch yükseltip 4,75 ratio ve 38 inch MT projem vardı bir vakit :smiley:

aynen katılıyorum ;D

http://www.youtube.com/watch?v=ljidiuZWnUk&feature=channel_page

o aslanlı fotografda o arabadan hangi yiğit inipde o lastiği değiştirir :smiley:

acaba lastiğidemi aslanlar patlattı
:smiley:

Resimler çok güzel,özellikle 130 lar şahane... ekteki resimlerde benden benim 100 inch ..:smiley:
[attachment=1]

DSC03271.jpg

MC' Alıntı:
90" leri çok seviyordum, 100" lerde baya güzel görünüyormuş ;)
Başka 100" yok arasanda bulamasın ;)
gokhanlro' Alıntı:
Resimler çok güzel,özellikle 130 lar şahane... ekteki resimlerde benden benim 100 inch ..:smiley:
[attachment=1]
Gökhan abi 100 " çok güzelmiş ne zaman yakından görmek nasıp olacak acaba :smiley:

yunus bilemiyorum neredesin ama Antalyaya gelecek olursan haberim olsun hem tanışır hemde arabayı görmüş olursun..

selamlar

gokhanlro' Alıntı:
yunus bilemiyorum neredesin ama Antalyaya gelecek olursan haberim olsun hem tanışır hemde arabayı görmüş olursun..

selamlar
Ben İzmitteyim bu seneden geçti seneye tatilde orda olabilirim ama o zamana kadar satılmış olur bu güzelim aracı kımse kaçırmak istemez :smiley:

Teşekkür ederim Yunus.. umarım benim kadar bu işe meraklı bir arkadaşa nasip olur... Yeni projem daha ilginç olacak..İnşallah başladığım zaman sizlerlede paylaşacağım.

selamlar

aracınız çok güzel def 90 ile 100 arasında ne farklar var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR