Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,405

Etiketler

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Yaw ne bileyim o kutuplarda falan geziyorlar ya herhalde en ilerisi odur..artric..Buna en dogru cevabı yine yavuz verir...

Transporter' Alıntı:
Peki şöyle desek; Yavuz sen bu araca ileri derece arazi modifikasyonunu çok güzel yaparsın...?

;D ;D ;D

Birden , Bak o olur işte ;D

Dediğin gibi şasi değişmiş biraz, ara muhafazaları zayıflatmışlar, hafifletme çabası galiba. Birde ön viraj demiri değişik geldi bana.

Selamlar

ndoganci' Alıntı:
birden

ileri derecede modifikasyon nasıl oluyor? kaç derece ileri sayılabilir ? hehehehe

;D ;D ;D ilerinin sınırı yokki, ama portalları takıp 44 inch lastik, üzerine herkesin aşağı yukarı yaptığı, vinç tampon, diff-lock koydunmu baya bir ileri sayılır.

nkurtkaya' Alıntı:
Galvanizli civatalar opsiyon listesindeymiş ;D ;D ;D

yada Umut un dediği gibi civatalar galvanizli değilse vardır bir nedeni......;D

Birden sen kap gel ordan bi motor, biz de başlayalım ufak ufak,
selamlar,
Mesut

Felice' Alıntı:
yada Umut un dediği gibi civatalar galvanizli değilse vardır bir nedeni......;D

Birden sen kap gel ordan bi motor, biz de başlayalım ufak ufak,
selamlar,
Mesut
ewet yoksa senin hep önden çıkıp ben gelene kadar ateşi yakıp kampı kurman gerekecek :D :D

Bu arada birkaç detay daha atayım..89 ile 09 arasındaki farkı görmek açısından...

P6130035.jpg

P6130034.jpg

P6130033.jpg

P6130032.jpg

P6130031.jpg

meriçbager' Alıntı:
Havalandırma kapakları denince aklıma gençken kızlara göz kırpardım o kapaklarla. Öylede bir işlevini bulmuştum. Şimdiki nesil daha farklı yöntemler kullanıyor
Bak bak bak ateşle oynıyorsun abi demedi deme :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR