Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,426

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Yavuz

aklıma geldi yaw, sen araziye çıkmadan önce arabanı pasta cila yapıp lastikleri arap sabunu vb maddelerle parlatıyormusun ???

ndoganci' Alıntı:
Yavuz

aklıma geldi yaw, sen araziye çıkmadan önce arabanı pasta cila yapıp lastikleri arap sabunu vb maddelerle parlatıyormusun ???

eheheheheh işim olmaz , Mert geldiğinde abi araba çizik boya istiyor dedi ;D ;D ;D üç gün güldüm ne boyası diye ;D

ndoganci' Alıntı:
ben iyice yaşlandım herhalde, aklıma durduk yerde böyle kel alaka sorular geliyor...

xxxxciler yapar onu , pasta cila arapsabunu felan ;D ;D , onlarla çok takılmışsın ;D ;D

ıslık çalarkaen kafasını hafif hafif sağa sola hareket eden ve yukarıya bakan adam durumundayım...

son geziden sonra benim arabanın çizik olmayan yeri yok, ama renkden kurtarıyor yarım metreden bakmadıkca anlasilmiyor
:smiley:

Tempus' Alıntı:
son geziden sonra benim arabanın çizik olmayan yeri yok, ama renkden kurtarıyor yarım metreden bakmadıkca anlasilmiyor

Ben o geziden dönünce motoru ve arabanın altını yıkadım, hava filtresini değiştirdim, içeride 1 parmak toz, ve dıştaki çamurlar aynen duruyor. Arabaya binenlere ıslak mendil veriyorum, oturacakları yeri ve tutacakları yerleri temizliyorlar mikrop kapmasınlar diye ;D

ya valla bende heryerini yıkattımda hava filtresine bakmadım daha yeni değiştirmiştim ama yine değişir heralde kullanmıyorum 4-5 gundur bir ara geçip servise değiştiricem

camlar kapalı gittiğimden ben içeriyi biraz kurtardım, sadece otobana çıkıp gazladıgımda havalandirmadan bir çöl fırtınası üstüme geldi
:D

Tempus' Alıntı:

discovery-V8' Alıntı:
Ben o geziden dönünce motoru ve arabanın altını yıkadım, hava filtresini değiştirdim, içeride 1 parmak toz, ve dıştaki çamurlar aynen duruyor. Arabaya binenlere ıslak mendil veriyorum, oturacakları yeri ve tutacakları yerleri temizliyorlar mikrop kapmasınlar diye ;D

Tempus' Alıntı:
ya valla bende heryerini yıkattımda hava filtresine bakmadım daha yeni değiştirmiştim ama yine değişir heralde kullanmıyorum 4-5 gundur bir ara geçip servise değiştiricem

camlar kapalı gittiğimden ben içeriyi biraz kurtardım, sadece otobana çıkıp gazladıgımda havalandirmadan bir çöl fırtınası üstüme geldi
:D

bidaha gelmeyizmi diyosunuz siz şimdi.... ;D

yok vallahi ben hertürlü gelirim, sadece bu işe para ayırdıkça tamponları değiştirip birazda yükseltirsem daha rahat edicem her an vurdum kırdım ha diye kasmakdan rahat edemedim, yoksa off road a giden adam arabasının cilasını düşünücekse hiç gelmesin

Felice' Alıntı:
bidaha gelmeyizmi diyosunuz siz şimdi....;)

haşa , ben hazırım diyorum ;D arabamada hazır , toz gelecek , çizlecek umrumda değil, zaten erken ayıldık diye üzülüyorum keşke o gecede kalsaydık, sizlerle daha geç saatlere kadar sohbet etme fırsatmız olurdu, sanki peşimizden atlı kovalar gibi alelacele neden gittiysek anlayamadım.

bir sonrakini kamplı yaparız şu gezen bilir şenliğinden sonra filan bol bol zamanımız olur

Kürşat kışa kadar hallet işleri,
Naci kaptanın peşine takılıcaz kışın
belki Ankaralı dostlarla ortada buluşuruz bu sefer,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri