Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 803,647

Etiketler

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

yavuz-çelikel' Alıntı:

inek nerede diye sormayacağım ...amacıma ulaştım abi :smiley:

Moralim çok bozuktu..Sayende düzeldi..Bugün Kademe Astsubaylarından biri geldi Defender'ımı yerden yere vurdu gitti :smiley: Neymiş efendim çok arıza çıkarıyomuş , süspansiyonları yaramazmış , kasası alüminyummuş ....

Land-Rover-Defender-Td5-Owners-Manual.jpg

gose_1.jpg

nordic1903' Alıntı:
Moralim çok bozuktu..Sayende düzeldi..Bugün Kademe Astsubaylarından biri geldi Defender'ımı yerden yere vurdu gitti :smiley: Neymiş efendim çok arıza çıkarıyomuş , süspansiyonları yaramazmış , kasası alüminyummuş ....

Selam Cenk,

Peki en iyi arazi aracı hangisiymiş, söyledi mi bari? :D

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Selam Cenk,

Peki en iyi arazi aracı hangisiymiş, söyledi mi bari? :D

Barış

Onu söylemeyeyim polemik olur..Yaşı benden 8 yaş küçük , LR Defender'ı sadece otokar üretimi olarak tanımış arkadaşa şunları söyledim..

- Amortisörlerine laf ediyorsun..Hangi markayı kullanıyorsun ?? otokar ( orjinal )
- Arızalarından dem vuruyosun.Günün 24 saati hiç durmadan çalışan ve onca çocuğun elinin değdiği ve arıza çıkarmayan bişey göster ?? Cevap yok
- Alüminyum kasayı bi yere vurunca düzeltemiyormuşsun ..koskoca Audi 2012 versiyonlarının bazılarında neden alüminyum kasa kullanıyor ??

Bööle uzadı gitti..Ama yararlı şeyler de söyledi..Hakkını yemeyeyim..Insanların 87 teknolojisi ile 2011 teknolojisini kıyaslaması canımı sıkıyor :smiley:

defender110211.jpg

254034_10150210293423919_622733918_7188938_368312_n.jpg

mdr' Alıntı:
Ben göremedim..hani nerde.. ;D ;D ;D ;D

yavuz-çelikel' Alıntı:
suya düştü....
nordic1903' Alıntı:
su nerede ;D ;D ;D
nordic1903' Alıntı:
inek nerede diye sormayacağım ...amacıma ulaştım abi :smiley:

HAHAHAHAHAHAHA
Çok gülderdünüz beni eksik olmayınız efendim ahahahahahahahah ( hala gülüyorum )

BOBO' Alıntı:
HAHAHAHAHAHAHA
Çok gülderdünüz beni eksik olmayınız efendim ahahahahahahahah ( hala gülüyorum )

Misafiri bu kadar da rahatsız etmeyin arkadaşlar.. :D

Bi yanlışlık olmuş..elim kayıvermiş...Kardeş degil miyiz nihayetinde ha L.R ha L.C İKİSİDE AYNI HARFLİ BAKIN. ;D ;D ;D

mdr' Alıntı:
Misafiri bu kadar da rahatsız etmeyin arkadaşlar.. :D

Bi yanlışlık olmuş..elim kayıvermiş...Kardeş degil miyiz nihayetinde ha L.R ha L.C İKİSİDE AYNI HARFLİ BAKIN. ;D ;D ;D

Canın sağolsun İsmail Abi. :smiley: :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler