Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 797,115
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Volk' Alıntı:
disco'da port bagaj'a ulaşım sorunu çekenler şikayet ediyordu sanırım merdiven takılamadığından.İlgilenenlere burda bir seçenek

Evet bu port merdivenini görmüştüm Bearmach 110 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam.

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Teşekkürler Birden,

Enjektörler "keihin" japon malı, Türkiyede prince 4-5 çeşidini getiriyor, aynısını ben kullanıyorum ;D , Bu enjektörlerle doğalgaz dahil hertür yakıt kullanılabiliyor, propan deyince sanıyorum bizdeki lpg de propan bütan karışımı, Tankların yeri benim çok önceden beri planladığım yer, ama daha ince tank her iki tarafa konulup etrafına 4 mm gibi muhafaza sacı ekleyerek yapmayı düşünüyorum. Bununkiler çıplak kalmış, arazide sürtmek işten bile değil ;D
Birden abi fotolar için teşekkürler
defender görünümlü seri3 çok hoş
Yavuz abi bu propon ne işe yarar
ayriyekten tanklar illa aracın içinde olacak diye bir zorunluluk var diye biliyorum

Bu propanlı aracın sahibine bende söyledim tüpler tehlikeli yerde diye..araziye girmiyormuş..baloncu kendisi..gezi balonu..Virgin

Araziye girmedigi arka tampondanda belli zaten

P4040175.jpg

Esas dikkatimi çeken konu bu araca uygulanmış..Bu arada landrover kardeşligi sınır ve ırk tanımıyor hele karşındaki senin aracı ''tanıdıgını'' anladımı sana farklı bir ilgi gösteriyor..Çok ilginç bir duygu..Adam ingiliz sen türksün ortak nokta aynı sende bir çözüm var ona sunuyorsun,onda bir çözüm var sana sunuyor bizim sitede yaptıgımızın farklı bir boyutu..çok keyifli ama çok çok keyifli..
Konuya dönmek gerekirse bu araç bitkisel yag ile çalışıyor..biodizel degil direk bitkisel yag,ama kullanılmış ama kullanılmamış..Sahibinin anlattıgı kadarı ile sistem şöyle işliyor..lpg ye benziyor önce mazot ile yola çıkıyorsun motor harareti normale gelince yag valfini açıyor mazotu kapatıyorsun..Yag bir haznede ısıtılıyor ayrıca..araç 2.5 tdi ve sahibi çekişinden çok memnun...İki tane fastfood cu tanıdıgın varsa bedava binersin...

P4040188.jpg

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi bu propon ne işe yarar
ayriyekten tanklar illa aracın içinde olacak diye bir zorunluluk var diye biliyorum

Yunus propanın kalorifik değeri lpg ye göre bir gömlek daha iyi diye biliyorum, (12000 e 11800 gibi)

geçen ay benim araca lpg takılması sırasında deponun aracın altına takılmasının artık mümkün olmadığını beyan etmişlerdi
ancak buradaki deposu altta olan arkadaşların sorunsuz muayeneden geçtiklerini öğrenince konuyu başka bir forum sitesinde konu hakkında bilgili başka arkadaşlara sordum
aldığım cevap aşağıda,

lpg.jpg

umutkaptan' Alıntı:
Mesut abi bende defendere v8 atarsam lpg taktıracam yerini ayarlayalım bari

Umut defender de lpg tankı için sıkıntı yok ama v8 i iyi düşünmek lazım...:smiley:

selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri