Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 800,442

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Turuncu Def'in kesinlikle boost cantlara ihtiyacı var. Görselliği 2 kat artacaktır eminim. Allah tabanını düz bastırsın...

sword7' Alıntı:
Turuncu Def'in kesinlikle boost cantlara ihtiyacı var. Görselliği 2 kat artacaktır eminim. Allah tabanını düz bastırsın...

komple alt yapı yenılemeye gırıstım ( şaftlar poly takımlar rotlar keceler contalar vs ne varsa ) ama lıstede ılk sırada boost jant takımı var sıra ona geldı gorsellık acısından 1.600 fıyat aldım komple takım halınde bı turlu kıyamıyorum ama en sonunda al kurtul dıyecem :smiley:

Bir toyotacının begendigi Land fotolarından ;D ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Escursione in Sicilia gemellaggio Club La Contea Off Road Modica - All Wheel Drive Malta (161)_jpg.j

Escursione Nebrodi gemellaggio All Wheel Drive Malta - Sicilia in 4x4 - febbraio 2006 (28)_jpg.jpg

Escursione Nebrodi gemellaggio All Wheel Drive Malta - Sicilia in 4x4 - febbraio 2006 (64)_JPG.jpg

berk' Alıntı:
komple alt yapı yenılemeye gırıstım ( şaftlar poly takımlar rotlar keceler contalar vs ne varsa ) ama lıstede ılk sırada boost jant takımı var sıra ona geldı gorsellık acısından 1.600 fıyat aldım komple takım halınde bı turlu kıyamıyorum ama en sonunda al kurtul dıyecem :smiley:

Valla alın kurtulun :smiley: Çok daha yakışıklı olacak araç eminim...

hsbasar' Alıntı:

Sormak istedigim bir sey var?

Bu cadir kac kisilik acaba? 2 kisi sigabilir mi?
yada disco uzerine 3 kisilik cadir kurulur mu? Sanirim kurulur.
O zaman 90 defender uzerine 3 kisilik cadir olur mu?
3 kisi derken, 2 si buyuk biri cocuk gibi dusunebilirsiniz.

Cevaplar icin simdiden cok sagolun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR