Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,906
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

focus' Alıntı:
Sevtap'ın mesajını görünce aklıma geldi. Bunlar da benim Land Rover ailesi. :smiley: Hepsi ölçekli modeldir. İnşallah gerçeğine de sahip olurum. :smiley:
Cep telefonuyla çekmiştim o yüzden için çözünürlüğü biraz kötü, kusura bakmayın.

Emrah birinci fotodaki harika. İnşallah gerçeğine de sahip olursun :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
MKG nin aracının içi

Maşallah bu güzelötesi ama eğimölçer yok mu :D :D

Etiketler

MKG nin aracı burun üstü diktiği gezide, benim aracın eski hali, üzerindeki lastikler maxxis mudzilla, çamuru çok iyi tahliye ederler ama onlar bile işe yaramamış. ;D

100_3005.jpg

SDC' Alıntı:
Maşallah bu güzelötesi ama eğimölçer yok mu :D :D

ehehe var var olmaz olurmu, millet arabanın içine oturunca elektriğe kapılmaktan korkuyor, başka bir açıdanda vardı fotosu bulayım onuda ;D

iç görüntü farklı açıdan
100_3455.jpg

Yol bulamıyoruz son çare sazlıkları eşelemek ;D
100_3452.jpg

Birbirimiz kaybetmemek için yakın takip, anlaşılmasada o bir seri III hybrid ;D
100_3458.jpg

sonunda yolu bulduk ama MKG koca arazideki en büyük kayayı bulup aracı oturttu ;D
100_3460.jpg

Buda eskilerden bir artikülasyon örneği, bekli göndermişimdir.
100_3003.jpg

Mustafa Kemal beye ait değilmiydi bu arac (mkg).... Bu aracı sanayıde gormustum nakşi ustanın onünde o sırada yandakı defender stickerleri yapıstırılıyordu.... ufak bir muahbbet etmiştik araç hakkında gerçekten limit bir araç...

mu7y' Alıntı:
Mustafa Kemal beye ait değilmiydi bu arac (mkg).... Bu aracı sanayıde gormustum nakşi ustanın onünde o sırada yandakı defender stickerleri yapıstırılıyordu.... ufak bir muahbbet etmiştik araç hakkında gerçekten limit bir araç...

Evet doğrudur.

discovery-V8' Alıntı:
Emrah bir geziye getirde azıcık oyniim ben şunlarla, çok güzellermiş ;D

Abi daha off road için hazırlamadım araçları. Hazırlayım öyle çıkarıcam araziye. O zaman oynarsın. ;D

discovery-V8' Alıntı:
MKG nin aracı burun üstü diktiği gezide, benim aracın eski hali, üzerindeki lastikler maxxis mudzilla, çamuru çok iyi tahliye ederler ama onlar bile işe yaramamış. ;D

100_3005.jpg

Çok bi kaslı, çok başarılı bir araç, çok güzel ve CANAVAR olmuş. Güle güle kullanın Maşallah. (Bende istiyorum bundan bi tane, içi de 06MKG29 gibi olsun istiyorum) Çok mu şey istiyorum? :D

discovery-V8' Alıntı:
iç görüntü farklı açıdan
100_3455.jpg

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum bu göğüste kullandığınız kitlerin tek tek ne olduğunu ve hangi markaları tercih ettiğinizi paylaşırsanız çok sevineceğim. Mesela birkaç foto daha koysanız fena da olmaz. Çok sağlam araç olmuş güle güle kullanın :smiley:

tüm Arkadaşlara merhaba

Acaba 1-3 Mayıs veya 2-3 Mayıs Tarihleri için kamplı bir off - road gezisi planlanamaz mı? Bolu'da daha önce Competus'un yapıldığı yerde çok güzel kamp alanları var mesafe olarak da oldukça makul.Özellikle istanbul grubu ve izmit grubu için ayrıca ankara için de orta nokta olabileceğinden çok güzel bir kaynaşma gezisi olur.
gezinin lojistiğine ve planlamasına da seve seve destek verebilirim. Tüm arkadaşlar fikir belirtirse çok sevinirim.
Buna göre bir plan çıkartabiliriz belki; benim gibi bir çok yeni üye olan arkadaş eminim vardır; bir ok değerli arkadaşımızı tanımıyoruz, faydalı olabileceği kanattindeyim

Herkese Selamlar

Not: Bu mesajı bu başlık altına yazmamın sebebi en çok okunan mesajlardan biri olmasıdır.

endy' Alıntı:
tüm Arkadaşlara merhaba

Acaba 1-3 Mayıs veya 2-3 Mayıs Tarihleri için kamplı bir off - road gezisi planlanamaz mı? Bolu'da daha önce Competus'un yapıldığı yerde çok güzel kamp alanları var mesafe olarak da oldukça makul.Özellikle istanbul grubu ve izmit grubu için ayrıca ankara için de orta nokta olabileceğinden çok güzel bir kaynaşma gezisi olur.
gezinin lojistiğine ve planlamasına da seve seve destek verebilirim. Tüm arkadaşlar fikir belirtirse çok sevinirim.
Buna göre bir plan çıkartabiliriz belki; benim gibi bir çok yeni üye olan arkadaş eminim vardır; bir ok değerli arkadaşımızı tanımıyoruz, faydalı olabileceği kanattindeyim

Herkese Selamlar

Not: Bu mesajı bu başlık altına yazmamın sebebi en çok okunan mesajlardan biri olmasıdır.

boluya bekleriz inşallah ben de katılabilirim bu gezinize

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR