Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 801,986
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

[attachment=1]

[attachment=2]

DSC07259.jpg

IMG_2575.jpg

Etiketler

endy' Alıntı:
Sedat Bey

Sizin disco nun önünde face kit mi var ?

Ender bey face kit nasil birsey bilmiyorum, ben sadece ondeki tampon alti karlik, sis lambalari ve koruma demirini soktum. Yaklasim acisi artin diye.
Tamponun yanindaki plastik parcalarin alti kesik. Bir de sinyaller beyaz sinyal ile degistirildi. Yani on tarafi biraz hafiflettik.

Butceyi ayarlayabilirsem, demir tampon ve alt korumalari yaptiracagim.

hsbasar' Alıntı:
Ender bey face kit nasil birsey bilmiyorum, ben sadece ondeki tampon alti karlik, sis lambalari ve koruma demirini soktum. Yaklasim acisi artin diye.
Tamponun yanindaki plastik parcalarin alti kesik. Bir de sinyaller beyaz sinyal ile degistirildi. Yani on tarafi biraz hafiflettik.

Butceyi ayarlayabilirsem, demir tampon ve alt korumalari yaptiracagim.

Bende söktüm tamponun altını sadece en üstteki parça kaldı; sinyalleri değişmesi süper olmuş bende değiştirmeyi düşünebilirim sizin aracı gördükten sonra,

Demir tampon için güzel bir çizim bulsak benim imalathanede yaptırabiliriz ustalara sadece maliyetine çıkar ama iyi bir çizim ben hala bulamadım [attachment=2]

IMG00266-20100329-0901.jpg

IMG00289-20100701-1702.jpg

bu sabah işe gitmek için saat 7.30 gibi evden çıktığımda sahildeki otelin park alanında baktım ne göreyim. giridm içeri. çıktım otele baktım araç sahibi daha kalkmamış gidip dükkanı açıp geleyim dedim ama yetişemedim .ben gidene kadar otelden ayrılmışlar.araç italyan plakalı idi. bende sabah işe giderken çektiğim fotolar ile yetinmek zorunda kaldım ve sizler ile paylaşmak istedim. iyi seyirler....

endy' Alıntı:
Bende söktüm tamponun altını sadece en üstteki parça kaldı; sinyalleri değişmesi süper olmuş bende değiştirmeyi düşünebilirim sizin aracı gördükten sonra,

Demir tampon için güzel bir çizim bulsak benim imalathanede yaptırabiliriz ustalara sadece maliyetine çıkar ama iyi bir çizim ben hala bulamadım [attachment=2]

Ender bey sizin arabayi ben ilanindan hatirliyorum, masallah guzel arac. Sizde vinc eklemissiniz.
Ben bir donem tampon fotograflari topladim ama oyle cok hosuma giden birsey bulamadim.
Eger butceyi ayarlarsam Antalyaya gidip Ahmet usta ile bir kalemde on arka tampon, yan basamak ve alt korumalari bitirmek istiyorum.
Bunun icin once vinci alip kenara koymam lazim :D

hsbasar' Alıntı:
Ender bey sizin arabayi ben ilanindan hatirliyorum, masallah guzel arac. Sizde vinc eklemissiniz.
Ben bir donem tampon fotograflari topladim ama oyle cok hosuma giden birsey bulamadim.
Eger butceyi ayarlarsam Antalyaya gidip Ahmet usta ile bir kalemde on arka tampon, yan basamak ve alt korumalari bitirmek istiyorum.
Bunun icin once vinci alip kenara koymam lazim :D

Teşekkür ederim ben çok memnununm şu ana kadar araçtan ciddi bir sıkıntı çıkarmadı; LPG de çekişin biraz düşük olmasından hoşnut değilim o kadar ama şehir içinde sıkıntı olmuyor ; ben daha güzel bir tampon modeli bulursam sizinle de paylaşırım Hatta yapmışken bir kaç tane yaparım bize

Saygılar Sevgiler

beyrun bey mükemmel fotolar :smiley: geçen hafta mersin soğucak kalesi civarları, zorbey düz duvara tırmanırken ;D

CIMG6301.jpg

CIMG6331.jpg

CIMG6334.jpg

CIMG6344.jpg

CIMG6348.jpg

Benden de olsun bakalım :smiley: Hazır babamdan kalan çadırımı bakımdan çıkarttmışım discomun ğzerine yereştirmişim :smiley:))
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

asus429.jpg

asus430.jpg

asus431.jpg

asus432.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR