Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 801,377
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Volk' Alıntı:
Merhaba
Düz dizelmi yoksa 2.5 benzinli mi daha iyidir defender'da?
Volkan 2,5 dizel ve benzinli aynı motor bloğunun benzinli ve dizelidir benzinli birazdaha güçlüdür ama son güç aynıdır dizelin yakıt maliyeti benzinkşiye nazaran daha iyidir benzinli 2,5 olacağına 3,5v8 olsun 2side aynı yakıtı sarfeder ama v8 2 kat güç verir

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Volkan 2,5 dizel ve benzinli aynı motor bloğunun benzinli ve dizelidir benzinli birazdaha güçlüdür ama son güç aynıdır dizelin yakıt maliyeti benzinkşiye nazaran daha iyidir benzinli 2,5 olacağına 3,5v8 olsun 2side aynı yakıtı sarfeder ama v8 2 kat güç verir

abi iyi de v8 i bulmak taktırmak biraz problem şanzıman filan değişecek.
velhasıl benim gibi yeni başlayanlar ve parası az olanlar için tavsiyen ne olurdu?
2.5 düz dizelmi yoksa 2.5 benzinli sonradan v8 atarsın mı diyorsun?

Volk' Alıntı:
abi iyi de v8 i bulmak taktırmak biraz problem şanzıman filan değişecek.
velhasıl benim gibi yeni başlayanlar ve parası az olanlar için tavsiyen ne olurdu?
2.5 düz dizelmi yoksa 2.5 benzinli sonradan v8 atarsın mı diyorsun?
Volkan şahsi fikrimi sorarsan (defender olsun çamurdan olsun ) ;)

Defenderi herkeze tavsiye etmek doğru olmaz çok emek ve para isteyen bir araçtır işin başında bütçeyi belirlemessen sonunu getirememek hüsran olur sonra bana küfredersin :smiley:

yunus bager' Alıntı:

Defenderi herkeze tavsiye etmek doğru olmaz çok emek ve para isteyen bir araçtır işin başında bütçeyi belirlemessen sonunu getirememek hüsran olur sonra bana küfredersin :smiley:

abi benim için de aynı aslında defender olsun çamurdan olsun. :D
ama olmuşken (ki bana daha uzak) alabileceğimin en iyisi olsun diyorum şöyle 300tdi temiz birşeyi ne kadara bulabilirizki minimum?

yunus bager' Alıntı:

Yunus :smiley:

Ben Defender'ı herkese tavsiye ederim valla..O koltuğa oturup 65 - 70 derece eğimde 25-30 metrelik bir yüksekliğe çıkmak ( Şaşmazdaki off Road parkurundan bahsediyorum ) beni benden aldı..Sırf bunun için bile alınır ki ben en sonunda aldım :smiley:

Saygılar

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Yunus :smiley:

Ben Defender'ı herkese tavsiye ederim valla..O koltuğa oturup 65 - 70 derece eğimde 25-30 metrelik bir yüksekliğe çıkmak ( Şaşmazdaki off Road parkurundan bahsediyorum ) beni benden aldı..Sırf bunun için bile alınır ki ben en sonunda aldım :smiley:

Saygılar

Cenk
Cenk :smiley:
heni nerde ?
Tam yerindeyiz koy fotosunu :smiley:

IMG_4255.jpg

Bu bizim ABBAS..88 Düz Dizel..Şu an Engin Urgancı abisinde gözden geçiriliyor..7 Mayısta gidip alıcam..Hiç belli olmaz 8 Mayısta sizin sokakta belirebilirim..Bir de sen fikrini belirtirsin..Ne de olsa çok başını ağırttım bu konuda :D

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Bu bizim ABBAS..88 Düz Dizel..Şu an Engin Urgancı abisinde gözden geçiriliyor..7 Mayısta gidip alıcam..Hiç belli olmaz 8 Mayısta sizin sokakta belirebilirim..Bir de sen fikrini belirtirsin..Ne de olsa çok başını ağırttım bu konuda :D

Cenk

allah nazardan saklasın maşallah... sanırım hafta sonu engın abının yanında olacagım ;)
20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg

Hayırlı olsun Cenk sonunda muradına erdin :smiley:
bizim sokakta her zaman defender'lere park yeri vardır beklerim ;)

yunus bager' Alıntı:
Hayırlı olsun Cenk sonunda muradına erdin :smiley:
bizim sokakta her zaman defender'lere park yeri vardır beklerim ;)

Erdim valla..Artık sınırdaydım..Buluşma ve gezi fotoğraflarınızı gördükçe rüyalarıma giriyordu..En azından artık rüyama bu kısım girmeyecek :smiley:) Rüyalarım artık Ön Arka Tampon , G4 Port Bagaj , BFG / AT Lastik gibi ihtiyaçlara rezerve edilmiş durumda..

Cenk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR