Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,357

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Volk' Alıntı:
anladım teşekkür ederim.110 kesilmiş off-road design fotosu var mı?

Aslında mutlaka vardır, biz 110'u olan herkes off road yapıyoruz ama öyle sponsorlu resmi anlamda yarışıyorsan 110 kasalar uzun olduğu için doğası gereği off road'a çok müsahit değil. 110'lar daha çok uzun performanslı ekspedisyonlarda tercih ediliyor. Camel trophy, G4 Challange vs. gibi.. Bu nedenle gördüğümüz off road'a design edilmiş defenderlar hep 90'lık. Bir tane vardı benim arşivde ekliyorum ama bunun da 90'lık mı 110'luk olduğu pek belli değil gerçi. Galiba 110 DCPU. Emrah bey de bahsetmiş zaten DCPU'dan.

2371_1026734709466_1258245657_30076334_1288_n.jpg

emrahmarti' Alıntı:
Volkan sen arkası kasalı çift kapılılardan bahsediyorsan onlar 110" DCPU olarak geçen modeller.

Emrah abi merhaba.
evet benim dediğim arkası kasalı ancak tek kabin 90lık gibi kısa şase off-road design.
siteye biri vermişti kimdi hatırlamıyorum ama.110u şase ve kupadan kestirip şaseyi 90lıkla aynı ölçülerde yapmıştı.

Volkan 90" modellerin farklı versiyonları var fabrika çıkışından. Üstü tamamen kapalı olanlar, üstü açık olup bez tavan ile kapatılanlar birde sadece şoför mahali kapalı olup kasası açık olanlar var. Bunlar hep fabrikasyon.

baba babaaaa kımmızı nand a bayıldım :D

kızımın söyleme tarzı :D :D bende bayıldım valla çok güzel inşallah gerçeği sana nasip olur kardeşim

alpino' Alıntı:
resimler cok da hos

son resimin devamı varsa sahsım adına bekliyorum :smiley:

her off rod'a çıkışta 1000 resme yakın çekiliyor bulabildiklerimden 2-3 adet daha yükleyeyim fazlada yer işgal etmek istemedim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

SON KONULAR

Geri