Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 804,564
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Tempus' Alıntı:
allah gostermez insallah boyle bisey :smiley:

İnşallah, şahsen ben tavsiye etmem. Ha olurda başınıza gelirse, aracı sakin ama seri bir şekilde düzeltin ve hemen servise götürüp, yağını, suyunu filtrelerini vs kontrol ettirin.

Etiketler

Defender ve dolunay

[attachment=1]

DSC04064.jpg

hocam Range Rover Classic yok mu ? :D
bu sayfada RRC es geçildi sanki. :D
hadi görelim RRC fotolarını

Volk' Alıntı:
son fotodaki yeşil tek kabin sanırım boluda devamlı görüyorum renk jantlar herşeyi aynı

volkan kardeşim ben yeşil renk defender ı 2008 haziranı kendi defender ı mı satın alırken gördüm ankarada ostim de beğendim fiyatı o zaman çok yüksekti işçiliği mekaniği herşeyi çok güzel bir makine yapmışlar.

febulent' Alıntı:
volkan kardeşim ben yeşil renk defender ı 2008 haziranı kendi defender ı mı satın alırken gördüm ankarada ostim de beğendim fiyatı o zaman çok yüksekti işçiliği mekaniği herşeyi çok güzel bir makine yapmışlar.

hocam sanıyorum bizim buradaki def.
önündeki stepne vidaları camel trophy stickerı rengi jantları herşeyi aynı hatta tdi sanırım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,653
Kaydolan Son Üyemiz
7A Mühendislik

Çevrimiçi üyeler

Geri